Apa a mi hősünk, apás ajándék kulcstartó

4.190Ft

Igazi apás kulcstartó, amely tuti apák napi ajándék. A kulcstartó acél medálján az apa a mi hősünk felirat szerepel, a medál alsó részére, pedig az általad megadott nevek kerülnek. Ha választasz rá díszítő fityegőt is, akkor még személyesebbé teheted az apás ajándékot. Ha szeretnél még apukás ajándékokat látni, akkor kattints erre a linkre:
AJÁNDÉK ÖTLETEK APÁKNAK

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!)

A kulcstartó a képen látható felirattal és grafikákkal készül, egyetlen változó eleme a nevek, amelyet Te magad adhatsz meg rá.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.

 

Elfogyott

Leírás

Rendelj Apának egy Mesélő kulcstartót, amire ha ránéz mindig boldogsággal telik meg a szíve, hiszen egyedül Rólatok fog mesélni. A gyermekeid számára mindig ő lesz a legnagyobb hős és biztos vagyok benne, hogy nincs hozzá fogható apuka. Nos hát miért ne lephetnéd meg egy valódi szuperhősnek járó Mesélő ajándékkal?

Az Apa a mi hősünk, apás ajándék kulcstartó paraméterei:

Az apa a mi hősünk nevezetű gravírozott kulcstartó az általad megadott névvel, vagy nevekkel és a szuperhősös felirattal készül. Az egyedi kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél pajzs alakú medál 6 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Ez a kulcstartó szívet melengető apás ajándék . Add ajándékba apák napjára, vagy az apukád születésnapjára. Az édesapádon kívül megajándékozhatod vele a nagypapát, a nevelő apukádat és akár még a keresztapukádat is. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi és különleges. Az édesapa és a gyermekei közötti véget nem érő szeretetről és odaadásról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a gyermekei őt gondolják a világ legjobb apukájának és a világ legnagyobb hősének.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apa a mi hősünk, apás ajándék kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra?

A nemesacél, pajzs alakú medálra rákerülhetnek a gyerekek nevei. Akár  öt gyermek keresztnevével is eltudjuk készíteni.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő Ajándék tökéletes meglepetés lehet édesapáknak és nagypapáknak egyaránt. Mivel ez a kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az ajándékkal garantáltan nem lőhetsz mellé. Az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

A választott termék paraméterei:

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegő alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálokon lévő feliratokat és grafikákat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szövegek és a minták soha sem fognak lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél pajzs alakú medál 7 cm nagyságú és 1 mm vastagságú

A mackó és a hajó fityegő 1,5 cm-es méretű, míg a csillag charm 1 cm-es nagyságú

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát  kényelmesen elfér apa kezében.