Anyák napi bögre mamáknak, az unokák nevében

4.190Ft

Szívhez szóló, gyerekneves bögre nagymamák számára. Személyre szabottan készül. Add meg rá az unokák nevét. Tökéletes Anyák napi ajándék bögre mamáknak.

A bögrét úgy készítjük el, ahogyan a képen is szerepel. Egyetlen változó elem rajta a név, vagy a nevek, amiket Te adhatsz meg rá a felirat mezőbe írva.

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Milyen név/nevek kerüljenek a bögrére?
 
(Pl.: Luca és Olivér)
Kiegészítők a bögréhez
 
     
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

A mamáknak szóló anyák napi bögre paraméterei:

Feliratos, kerámia bögre anyukáknak, mamáknak és dédmamáknak. A bögre személyre szabottan készül az általad megadott gyerek nevekkel. Tökéletes anyák napi ajándék bármely édesanya, vagy nagymama számára.

A bögre fehér színű és kerámia anyagú, űrtartalma 250 milliliter, az anyaga kerámia. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani.  A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani.

A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a az anyának szóló bögre mellé választani.

Tetszett a bögre, de megnéznél még mást is? Akkor kattints ide és nézd meg az Anyák napi ajándék ötleteinket.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anyák napi bögre mamáknak, az unokák nevében” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.