Választott terméked

Anya védelmezője-autós kulcstartó

4.090Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk az Anya védelmezőjére?
 
Nevek
Fityegők az Anya védelmezője kulcstartóhoz
 
      

Leírás

“Ha anyára gondolok az jut az eszembe, hogy ő az én legnagyobb kincsem, hogy mennyire fontos számomra. Amikor nincs  velünk, mindig az forog a fejemben, hogy hiányzik és alig várom, hogy újra találkozzunk. Titkon mindig kérem az őrangyalomat, hogy vigyázzon rá és hozza hozzánk haza épségben, mert nagyon szeretjük és szükségünk van rá.”

Ez a Mesélő Ajándék egy igazi őrangyal kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Anyának, ami mindig vigyáz rá és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a családja hazavárja. Ez a mesélő kulcstartó minden édesanya szívét megmelengeti és ezen kívül tökéletes dísze a kocsikulcsának is.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél kör medál a képen szereplő oltalmazó felirattal készül, a medál alsó részén, pedig az általad megadott nevek, vagy becenevek kerülhetnek.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Anyák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.  A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.