Anya-lánya ajándék kulcstartó

3.990Ft

Az anya lánya kulcstartó az egyik legjobb ajándék anyának, amit a lánya adhat. A kulcstartó acél medálja az alábbi idézettel készül: a szeretet anya és lánya között örökké tart. A medál aljába gravírozott összefonódó szívek az anya és lánya közti szeretetet és odaadást jelképezik. A kulcstartóra választhatsz hozzáillő cuki fityegőket is, ami még anyukásabbá teszi az ajándékot.

Meglepheted az édesanyádat vele anyák napja, vagy a születésnapja alkalmából. Válassz az anya lánya kulcstartó mellé egy szép képeslapot is és csomagold bele egy szívecskés csomagolópapírba. Nos mit gondolsz? Létezik ennél kedvesebb anya lánya ajándék?

Ha szeretnél még anyák napi kulcstartókat látni, akkor kattints erre a linkre:
ANYÁK NAPI AJÁNDÉK KULCSTARTÓ

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Fityegők az Anya-lánya kulcstartóhoz
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
   
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Ahogy a kulcstartó medálja is mondja: Anya és lánya között a szeretet örökké tart. Nem számít, hogy milyen messze sodródsz az édesanyádtól, hogy hova visz az élet. Mindig is az ő kicsi lánya maradsz és a szeretet el nem múlik közöttetek. Ez a kulcstartó egy tökéletes anya lánya ajándék.

Az Anya-Lánya ajándék kulcstartó paraméterei:

Az anya lánya gravírozott kulcstartónk szuper ajándék ötlet anyák napjára. Az egyedi kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Ha ajándékba adod:

Anyák napjára, születésnapra, de akár karácsonyra is meglepheted az édesanyádat egy ilyen szuper kis kulcstartóval. Válassz mellé egy szép anyukáknak szóló képeslapot, és tedd bele egy csinos dísztasakba. Az átadáskor az örömkönnyek, a fülig érő mosoly biztosan nem fognak elmaradni.

Tuti anyák napi ajándékozási tipp:

Ha közeleg az anyák napja és te az anya lánya ajándék kulcstartót választod meglepetésként, akkor olvasd el ezt az ajándékozási tippünket, hogy még emlékezetesebbé tehesd az alkalmat. Menj ki a szabadba és szedj mindenféle mezei virágot, például pitypangot, kamillát. A szárukat tépd le, csak a fejükre lesz szükség. Menj be az anyukád hálószobájába és a virágokból rakj ki az ágyra egy szív alakot. A közepébe tedd a kulcstartót és fölé írj egy kis cetlit ezzel a szöveggel:
– “Boldog anyák napját a legszebbnek és a legkedvesebbnek! Szeretlek anyukám. “

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anya-lánya ajándék kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót Anyák napjára és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót bordó színű gyönggyel tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél szögletes medál 5 cm hosszú és 1 mm vastag.
  • a domború szív 1 cm-es, a love végtelen jel charm, pedig 4 cm-es nagyságú.

A díszítéshez használt bordó gyöngy  mérete 6 mm.

A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.