Választott terméked

Anya-lánya kulcstartó

3.790Ft

Az anya lánya ajándék kulcstartó tökéletes meglepetés a szereteted kifejezésére. Legyen anyák napi ajándék vagy csak egy hétköznapi, az öröm garantált.  

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Fityegők az Anya-lánya kulcstartóhoz
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

Ahogy a kulcstartó medálja is mondja: Anya és lánya között a szeretet örökké tart. Nem számít, hogy milyen messze sodródsz az édesanyádtól, hogy hova visz az élet. Mindig is az ő kicsi lánya maradsz és a szeretet el nem múlik közöttetek. Ez a kulcstartó egy tökéletes anya lánya ajándék.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Érdekelnek más anya lánya ajándék ötletek is?
– Kattints és nézd meg őket itt –

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót Anyák napjára és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót bordó színű gyönggyel tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

  • a nemesacél szögletes medál 5 cm hosszú és 1 mm vastag.
  • a domború szív 1 cm-es, a love végtelen jel charm, pedig 4 cm-es nagyságú.
A díszítéshez használt bordó gyöngy  mérete 6 mm.A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.