Barion Pixel

Anya csak egy van – Bakancslista anyának

8.790Ft

52 program 52 hétre, amit anyával együtt kell átélned. Ez a bakancslista anyának tökéletes választás bármilyen alkalomra.

A poszter mérete: 420×594 mm
Anyaga: laminált papír

Eredeti, jogtiszta termék!

12 készleten

Leírás

Anya csak egy van – Bakancslistáról:

Lepd meg anyukádat egy olyan ajándékkal, mely nem csak pillanatnyi örömet okoz, hanem egész éves programokat rejt kettőtök, vagy akár az egész család részére.

Az évszakok szerint rendezett élmények között találsz szabadtéri és otthoni programokat. Van, amihez csak pár utcányit kell kimozdulni, de akad közöttük olyan, ami hosszabb tervezést igényel. Kaparjátok le hét elején, és készüljetek fel a hétvégi programokra.

Az extrémebb élmények mellett találtok pár egyszerű programot is, pl. közös bevásárlás, mozizás, vagy gyerekkori fotók nézegetése.

Tökéletes ajándék lehet anyák napjára, karácsonyra, szülinapra, de adhatod anyukádnak bármikor, amikor kifejeznéd, mennyire szereted Őt.

Miután lekapartátok az egész posztert, egy szép keretben akár a falra is felkerülhet, így mindig Anyukád eszébe jutnak majd az együtt töltött pillanatok.

Figyelem: a csomag a képkeretet nem tartalmazza, csak illusztráció!
Fontos: a lekaparható felület eltávolítására használjuk a mellette lévő kaparót, így elkerülhető az alsó réteg megsértése.
A termék magyar nyelvű!

Az anyának szóló bakancslista paraméterei:

A poszter egy henger alakú, tulipánmintás kartondobozban érkezik hozzád, ami tartalmazza a magyar nyelvű posztert, és egy stílusos kaparót.

A poszter mérete 420×594 mm

Anyaga: laminált papír

Ha tetszett az anyának szóló bakancslista, és nézegetnél még anyának való ajándékot, akkor kattints ide.