Barion Pixel

Állatos csomagolópapír

3.990Ft

Ezt a csomagolóanyagot kimondott állatimádóknak ajánljuk. Eszméletlenül cuki kis csomag, amelynek segítségével akár 24 fajta állatot tudsz elkészíteni. Mire lesz szükséged hozzá? Ollóra, ragasztóra, celluxra és az ajándékra, amit beszeretnél csomagolni.

A doboz tartalma:
– színes papírok
– használati útmutató
– kivágható elemek

Eredeti, jogtiszta termék!

5 készleten

Leírás

Az állatos csomagolópapír paraméterei:

Ezt az állatos csomagolópapír szettet kimondott állatimádóknak ajánljuk. Eszméletlenül cuki kis csomag, amelynek segítségével akár 24 fajta állatot tudsz elkészíteni. Mire lesz szükséged hozzá? Ollóra, ragasztóra, celluxra és az ajándékra, amit beszeretnél csomagolni.  Vedd magad elé a dobozt, majd válassz egy neked tetsző állatot. Vond be a dobozt a szükséges színes papírral, majd vágd ki a hozzátartozó elemeket.

Ragaszd fel a füleket, a szemeket, a tappancsokat és már készen is van az állatkás ajándékcsomagolásod. Ugye milyen egyszerű, és ugye milyen édes? Ha a testvéredet, vagy a legjobb barátnődet szeretnéd megajándékozni, akkor ne hagyd ki ezt a csomagoló anyagot, mert ezzel aztán igazán feltudod dobni a hétköznapi ajándékokat is.  A mi személyes kedvenceink az elefánt, az egérke és a róka.

További csomagolási ötleteinkért kattints ide! 🙂