Barion Pixel

Ajándék tanároknak, gravírozott kulcstartó

4.890Ft5.890Ft

Gravírozott, nemesacél kulcstartó. Szuper búcsú ajándék tanároknak. Szemelyre szabottan készül, az általad választott fityegőkkel. Lepd meg vele az osztályfőnöködet, vagy a legkedvesebb tanáraidat. Pedagógusnapra is tökéletes ajándék ötlet.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Hogy hívják a pedagógust, akinek szánod?
 
Milyen név, vagy felirat kerüljön a kör alsó ívére?
 
(Pl.: Szeretettel, Anna)
Választható fityegők a tanáros kulcstartóhoz:
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
4.890Ft5.890Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

A tanároknak szánt ajándék kulcstartó paraméterei:

Közeledik a tanév vége és tanévzáró ajándék ötletet keresel a tanároknak? Vagy épp elballagsz és kellene egy utolsó ütős ajándék az osztályfőnöknek? Akkor ne görgess tovább, hiszen megtaláltad, amit keresel. Ez a tanárnak szánt ajándék kulcstartó szívet melengető meglepetés. A gravírozott kulcstartó medáljára rákerül annak a tanárnak a neve, akinek ajándékozod. A medál aljába a Te keresztneved, vagy akár az osztály neve (12. B osztály) kerülhet. A  nemesacél medál közepén, pedig egy csillagokkal ellátott fa motívum mellett az alábbi felirat olvasható: „ Köszönöm, hogy segítettél felnőni és elindulni életem nagy útján. Nélküled nem sikerült volna…”

Fontos információk:

A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egynői táskában könnyedén megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A tanároknak szánt ajándék kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Mibe van csomagolva a tanároknak szánt gravírozott ajándék? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalomra ajánljuk?

Ez az egyedi kulcstartó kiváló ajándék lehet pedagógusnapra, de szimplán adhatod a legkedvesebb tanároknak, mint év végi ajándék. Az alábbi kulcstartó még ballagási ajándék gyanánt is szuper lehet. Biztos vagyok benne, hogy minden tanító szívét megmelengeti, és általa örömmel gondol majd vissza a legkedvesebb diákjára, vagy a szeretett osztályára. Mindig vele lehet majd ez az emlékőrző, amely rólad, vagy rólatok mesél.

Ha szeretnél további tanároknak szánt meglepetéseket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még: Ajándék ötletek pedagógusoknak.

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék tanároknak, gravírozott kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük