Barion Pixel

Ajándék óvodai pedagógusnak – egyedi kép az ovisokról

10.590Ft

Csodás, egyedi kép, mely az ovis csoportról mesél, Tökéletes ovis ballagási ajándék a pedagógusnak. Lepd meg vele őt a búcsúzás napján.

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm. A keret vastagsága: 1,4 cm.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Add meg a csoport nevét és a dátumot
 
Pl.: Méhecske csoport, 2019-2021
Add meg a gyerekek neveit:
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Egy ovis ballagás alkalmával egyrészt búcsúzik a gyermek az óvónéniktől, és egyben köszönetet is mond mindazért, amit az elmúlt évek során kapott. A szülő és a gyermek szíve hálás a sok szeretetért, a mérhetetlen gondoskodásért és a megannyi sok hasznos tudásért, amit egy kedves óvónő nyújtott.

Ez az ovis ballagási ajándék  nem csak az ovis ballagás emlékét őrzi magában, hanem az együtt töltött éveket, a sok csintalanságot, a sok nevetést, a kirándulásokat és a gyermekek emlékét. Amikor az óvónéni ránéz, mindig eszébe jut majd az imádott csoportja, és a legkedvesebb “kis diákja”, akitől ha fájt is elbúcsúzni, mindig is a szívében lakozik majd.

A pedagógusnak szánt ajándék kép paraméterei:

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Tetszett a pedagógusnak készült ajándék kép, de megnéznél még más ovis ajándékot is? Akkor kattints ide!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék óvodai pedagógusnak – egyedi kép az ovisokról” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük