Barion Pixel

Ajándék osztályfőnöknek, egyedi kerámia bögre

4.490Ft

Bájos külsejű, egyedi kerámia bögre, amely remek ajándék ötlet az osztályfőnöknek az osztályától. Lepjétek meg vele a tanévzárón.

Anyaga: porcelán
Mérete: 250 ml

Milyen név és évszám kerüljön a bögrére?
 
Választható csomagolás:
 
  
Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

Az osztályfőnöknek szánt ajándék bögre paraméterei:

Közeleg az év vége és jól jönne valami tanévzáró ajándék ötlet a tanároknak? Ha számba veszed, hogy kiket szeretnél egy kis kedvességgel meglepni, akkor elsők között fog szerepelni az osztályfőnök. Sok osztály ilyenkor könyv utalványt ad, vagy egy csokor virágot.

Mit szólnál hozzá, ha mi javasolnánk egy személyesebb ajándék tippet? Ez az osztályfőnöknek készült egyedi ajándék bögre kiváló választás lehet. Nem csak szép és kedves gesztus, de praktikus ajándék is. Gondolj csak bele. Melyik bögréből inná Kati néni szívesen a reggeli kávéját, ha nem abból a bögréből, amit az imádott osztályától kapott ajándékba?

Hogyan érkezik meg hozzám a bögre?

A bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a bögre mellé választani.

Milyen alkalomra ajánljuk?

Tanároknak nem is olyan egyszerű tanévzáró ajándék ötletet találni, de ez a bögre remek választás lehet egy ilyen alkalomra. Ha konkrét ballagási ajándék kellene, vagy pedagógusnapi ajándék ötletek után kutatsz, akkor is szerencsés lehetsz ezzel a bögrével. Kreatív ajándék egy pedagógusnak, amelyet akár egy egyszerű hétköznapon is átadhatsz.

Tetszett az osztályfőnöknek szóló bögre, de megnéznél más bögréket is? Akkor kattints ide! 🙂

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék osztályfőnöknek, egyedi kerámia bögre” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.