Barion Pixel

Ajándék orvosnak, gravírozott kulcstartó

3.090Ft4.090Ft

Orvosnak szánt gravírozott ajándék kulcstartó. Ideális ajándék, ha szeretnéd meghálálni az orvosodnak azt, amit érted, vagy a családodért tett.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
3.090Ft4.090Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

Az orvosnak szánt ajándék kulcstartó paraméterei:

Az orvosokat gyakran védőangyaloknak is tekintik. Ők azok, akik rámutatnak a problémáinkra és ezáltal meggyógyulunk. Ő menti meg az életedet, ha épp egy műtétre kerül sor. Ő ad életet a gyermekednek. És ő az, aki a jelenlegi Koronavírus okozta nehézségek közepette a legnagyobb hős. Hálásak lehetünk az orvosok munkájáért. Ha van olyan ismerősöd, vagy családtagod, aki orvos, akkor ez a kulcstartó remek választás lehet számára.

Lepd meg őt egy ilyen orvosnak szánt kulcstartóval és fejezd ki a háládat felé. <3

Fontos információk:

A nemesacél kör medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 7-8 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyedén megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. Az orvosnak szánt ajándék kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Mibe van csomagolva a gravírozott ajándék? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

FONTOS: az orvosnak szánt kulcstartó kérhető egyből az ajándékozott címére. Így még egyszerűbb az átadás folyamata és csökkentheted vele az érintkezések számát. A számlát, pedig az etikusság jegyében az általad megadott e-mail címre küldjük el. 

Ha szeretnél a témához kapcsolódó  további termékeket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még:
Fogjunk össze termékek

További információk

válaszd ki a típust

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék orvosnak, gravírozott kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük