Ajándék nagypapának | Unokás kulcstartó

4.990Ft

Szívet melengető unokás ajándék nagypapának az unokáktól. Egyedileg gravírozott kulcstartó az unokák nevével és meseszép papás idézettel. Választható charmokkal, acél medállal. Remek születésnapi ajándék nagypapának, de megajándékozhatod vele Karácsony alkalmából is.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Mit írjunk rá az Unokás kulcstartódra?
 
Kicsi kör (maximum 2 név fér rá)
Nagyobb kör (maximum 3 név fér rá)
dögcédula:
Fityegők az Unokás kulcstartóhoz
 
      
Ajánlott kiegészítők a kulcstartóhoz
 
   
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

Az ajándék nagypapának kulcstartó paraméterei:

Az unokás kulcstartó szuper ajándék a nagypapának. Lepd meg vele őt és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.
Lehet szülinap, Apák napja, vagy csak egy átlagos hétköznap, de bármely alkalom kiváló lehetőség arra, hogy megajándékozd az édesapádat, vagy a nagypapádat egy mesélő kulcstartóval. Minden büszke nagypapa boldogan hordja magánál azt az emléket, amely a szeretett unokáiról mesél neki.

A mesélő kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A kulcstartón lévő medálok 1 mm vastagok. A szögletes medál 4 cm méretű, a csillag kivágásos kis medál 1,2 cm átmérőjű, a lyukas kör medál, pedig 2 cm átmérőjű.Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. Az egyedi kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen adatok kerülhetnek a medálra?

A nemesacél, kör alakú medálokra rákerülhetnek az unokák nevei. Akár 4 gyermek keresztnevével is el tudjuk készíteni, ez esetben a lyukas körön két név kerül egymás mellé a kör aljába ívesen és további két név pedig a nagyobb fölé a csillag kivágásos kör medálba.

Milyen alkalmakra ajánljuk a gravírozott kulcstartót?

Ez a Mesélő Ajándék tökéletes meglepetés lehet édesapáknak és nagypapáknak egyaránt. Mivel ez a kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az ajándékkal garantáltan nem lőhetsz mellé. Az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el. A kulcstartó mellé választhatsz egy szép képeslapot is, amely tovább fokozza az ajándékozás élményét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék nagypapának | Unokás kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.