Választott terméked

Ajándék nagymamáknak | Unokás kulcstartó

4.390Ft

Csodás unokás ajándék nagymamának az imádott unokái nevével. A gravírozott kulcstartó szögletes medálját szívhez szóló unokás idézettel látjuk el, a kisebb medálokon az unokák díszelegnek. Cuki nagymama ajándék anyák napjára, karácsonyra, vagy születésnapra. Válassz rá egy virág charmot és egy szép rózsakvarc ásványt. Biztosan fog tetszeni a mamácskának.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.

Mit írjunk rá az Unokás kulcstartódra?
 
Kicsi kör (maximum 2 név fér rá)
Nagyobb kör (maximum 3 név fér rá)
dögcédula:
Fityegők az Unokás kulcstartódhoz
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

Az ajándék nagymamáknak kulcstartó paraméterei:

Az unokás kulcstartó szuper ajándék nagymamáknak. Lepd meg vele őt és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.
Lehet szülinap, Anyák napja, vagy csak egy átlagos hétköznap, de bármely alkalom kiváló lehetőség arra, hogy megajándékozd az édesanyádat, vagy a nagymamádat egy ilyen egyedi unokás kulcstartóval. Minden büszke nagymama boldogan hordja magánál azt az emléket, amely a szeretett unokáiról mesél neki.

Az egyedi kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a mesélő kulcstartót. A kulcstartón lévő medálok 1 mm vastagok. A szögletes medál 4 cm méretű, a csillag kivágásos kis medál 1,2 cm átmérőjű, a lyukas kör medál, pedig 2 cm átmérőjű. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyen megtalálható. A feliratos kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A gravírozott kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen adatok kerülhetnek a kulcstartó medáljára?

A nemesacél, kör alakú medálokra rákerülhetnek az unokák nevei. Akár 4 gyermek keresztnevével is el tudjuk készíteni, ez esetben a lyukas körön két név kerül egymás mellé a kör aljába ívesen és további két név pedig a nagyobb fölé a csillag kivágásos kör medálba.

Milyen alkalmakra ajánljuk a gravírozott kulcstartót?

Ez a Mesélő Ajándék tökéletes meglepetés lehet édesanyáknak és nagymamáknak egyaránt. Mivel ez a kulcstartó a családotokról mesél, ezért ezzel az ajándékkal garantáltan nem lőhetsz mellé. Az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el. A kulcstartó mellé választhatsz egy szép képeslapot is, amely tovább fokozza az ajándékozás élményét.

 

Mesélő Ajándékok
0
Kosár