Ajándék kollégának, gravírozott kulcstartó

4.490Ft

Gravírozott, egyedi kulcstartó, amely tökéletes ajándék ötlet egy kollégának. Tedd bele egy kis ajándéktasakba és szerezz vele örömöt.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen név kerüljön a kulcstartóra?
 
Fityegők a kollégás kulcstartóhoz:
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A kollégának szánt ajándék kulcstartó paraméterei: 

A gravírozással készült egyedi kulcstartó, amely szuper ajándék lehet egy kollégának névnapra, szülinapra, vagy akár búcsúajándék gyanánt is. A medál anyaga nemesacél, tehát  nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában. A kulcstartó nemesacél medálja 3,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag.

A feliratos kulcstartó medáljának tetejébe az alábbi szöveg kerül: “A világ legjobb kollégája. Öröm veled együtt dolgozni!” Az acél medál aljába az általad megadott nevet gravírozzuk.

Mibe van csomagolva a mesélő kulcstartóm? Hogyan kapom meg?

A kollégás kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék kollégának, gravírozott kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.