Barion Pixel

Ajándék bölcsis néniknek – cuki, gravírozott kulcstartó

4.690Ft5.690Ft

Gravírozott, egyedi kulcstartó, amely a búcsú pillanatairól mesél. Remek ajándék ötlet bölcsis néniknek. Cuki, bölcsis ballagási ajándék.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Fityegők a bölcsis kulcstartóhoz:
 
      
Milyen név kerüljön a kulcstartóra?
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
4.690Ft5.690Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

A bölcsis néniknek szánt gravírozott ajándék paraméterei:

Egy bölcsis ballagás alkalmával egyrészt búcsúzik a gyermek a dadusoktól, és egyben köszönetet is mond mindazért, amit az elmúlt évek során kapott. A szülő és a gyermek szíve hálás a sok szeretetért, a mérhetetlen gondoskodásért és a megannyi sok hasznos tudásért, amit egy kedves bölcsis néni nyújtott.

Ez a bölcsis néniknek szánt ajándék például nem csak a bölcsis ballagás emlékét őrzi magában, hanem az együtt töltött éveket, a sok csintalanságot, a sok nevetést és a kisgyermek emlékét. Amikor a dajka ránéz, mindig eszébe jut majd a legkedvesebb „kis csemetéje”, akitől ha fájt is elbúcsúzni, mindig is a szívében lakozik majd.

Fontos információk:

A nemesacél csepp medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyedén megtalálható. A bölcsis néninek szánt ajándék kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Mibe van csomagolva a kulcstartó? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett a bölcsis ballagási ajándék, de megnéznél még más pedagógusoknak készült ajándékunkat is? Akkor kattints ide!

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék bölcsis néniknek – cuki, gravírozott kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük