Barion Pixel

A legjobb apa kulcstartó, ajándék apáknak

4.590Ft5.590Ft

Legjobb apa kulcstartó apák napjára. Gravírozott ajándék apáknak. Az apák napi kulcstartóra egy földgömb grafikát és az alábbi szöveget gravírozzuk: „A világ legjobb apukája”. A nevet, vagy a neveket a medál tetejébe, te adhatod meg. Az egyedi kulcstartóra választhatsz különböző tibeti ezüst fityegők közül is. Ezek a charmok még személyesebbé tehetik a meglepetést. Ha szeretnél további apás kulcstartókat látni, akkor kattints erre a linkre és válogass az ajándék ötleteink közül: APÁK NAPI KULCSTARTÓK

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Mit írjunk a Legjobb apa kulcstartóra?
 
Név
Fityegők a Legjobb apa kulcstartóhoz
 
      
Apák napi kiegészítők a termékhez
 
 
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.590Ft5.590Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

“Ha apára gondolok az jut az eszembe, hogy ő a mi legnagyobb hősünk, hogy mennyire fontos mindannyiunk számára. Felnevelt és támogatott. Mindig vigyázott ránk, mint egy igazi oroszlán. Számunkra mindig is ő lesz a világ legjobb apukája. Nagyon szeretünk apu!”

Ez a Mesélő Ajándék egy csodás Apák napi kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Apáknak, ami rólad mesél és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, attól kapta, aki a legjobban szereti. Ez a mesélő kulcstartó minden édesapa, nagypapa, vagy dédpapa szívét megmelengeti. Ajándékozd Apák napja alkalmából ezt a mesélő kulcstartót és hidd el az örömkönnyek nem maradnak el.

A legjobb apa kulcstartó paraméterei:

A legjobb apa, ajándék apáknak nevezetű gravírozott kulcstartó az általad megadott névvel, vagy nevekkel és a képen szereplő földgömb grafikával, illetve apukáknak szóló idézettel készül. Az egyedi kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél kör medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Ha ajándékba adod:

Ez az apás kulcstartó szívet melengető ajándékötlet. Add ajándékba apák napjára. Az édesapádon kívül megajándékozhatod vele a nagypapát, a nevelő apukádat és akár még a keresztapukádat is. Biztos lehetsz benne, hogy a fülig érő mosoly és az örömkönnyek nem fognak elmaradni. Ez az ajándék egyedi és különleges. Az édesapa és a gyermekei közötti véget nem érő szeretetről és odaadásról mesél. Ha az ajándékozott ránéz, örömmel telik meg a szíve, mert tudja, hogy a gyermekei őt gondolják a világ legjobb apukájának.

További Apák napi ajándékok apáknak itt: APÁK NAPI AJÁNDÉKOK

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A legjobb apa kulcstartó, ajándék apáknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nagy kör alakú medálon egy földgömb grafikáját helyezzük el, illetve az alábbi feliratot: ” A világ legjobb Apuja”.  A medál felső ívére, pedig annak a neve kerül, aki Apának ajándékozza ezt a kulcstartót.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ezt a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Apák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy  az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót csiszolt Tigrisszem ásvánnyal tesszük még színesebbé. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör alakú medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.