Választott terméked

A legjobb apa kulcstartó, ajándék apáknak

3.890Ft

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk a Legjobb apa kulcstartóra?
 
Név
Fityegők a Legjobb apa kulcstartóhoz
 
      
Apák napi kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

“Ha apára gondolok az jut az eszembe, hogy ő a mi legnagyobb hősünk, hogy mennyire fontos mindannyiunk számára. Felnevelt és támogatott. Mindig vigyázott ránk, mint egy igazi oroszlán. Számunkra mindig is ő lesz a világ legjobb apukája. Nagyon szeretünk apu!”

Ez a Mesélő Ajándék egy csodás Apák napi kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Apáknak, ami rólad mesél és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, attól kapta, aki a legjobban szereti. Ez a mesélő kulcstartó minden édesapa, nagypapa, vagy dédpapa szívét megmelengeti. Ajándékozd Apák napja alkalmából ezt a mesélő kulcstartót és hidd el az örömkönnyek nem maradnak el.

További Apák napi ajándékok apáknak itt: APÁK NAPI AJÁNDÉKOK

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nagy kör alakú medálon egy földgömb grafikáját helyezzük el, illetve az alábbi feliratot: " A világ legjobb Apuja".  A medál felső ívére, pedig annak a neve kerül, aki Apának ajándékozza ezt a kulcstartót.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ezt a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Apák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy  az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót csiszolt Tigrisszem ásvánnyal tesszük még színesebbé. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör alakú medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.