Barion Pixel

A barátnőm mindent jobban tud bögre

3.490Ft

Vicces bögre barátnőnek ezzel a felirattal: Nincs szükségem a GUUGLI-ra a barátnőm mindent jobban tud. Lepd meg a barátnődet vele, biztosan örülne neki.

Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

1 készleten

Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

A barátnőm mindent jobban tud bögre paraméterei:

Fehér alapon kék színű barátnős bögre. Rajta egy barna hajú barátnő figurájával és az alábbi felirattal: Nincs szükségem a GUUGLI-ra a barátnőm mindent jobban tud. Ajándékozd meg vele a barátnődet a születésnapja, vagy a névnapja alkalmából.

Az űrtartalma 250 milliliter, az anyaga kerámia.

A barátnős bögrét hozzá illő vidám, színes díszdobozban küldjük el neked, tehát egyből át tudod adni neki. Nem kell külön a csomagolással foglalkozni. Azonban, ha te még is szeretnéd ezen felül becsomagolni, akkor kattints a csomagolási ötleteinkre és nézd meg a szebbnél szebb ajánlatainkat.

A bögre díszdoboza nem csak a színvilága miatt szép és különleges, hanem azért is, mert a hátulján az alábbi szöveg szerepel: “Ajándékot kapni jó. Ilyenkor érzed, hogy szeretnek és gondolnak Rád. Te most ebben a csodálatos helyzetben vagy. Kaptál egy Neked szóló ajándékot, amire ha bármikor ránézel, jó érzés kerít hatalmába. Erről az ajándékról mindig az a szeretted fog eszedbe jutni, akitől kaptad. Ez az igazi értéke ennek a bögrének, hogy összeköt Titeket! Az élet legfontosabb alkotóelemei azok az emberek, akik fontosak számodra és akiknek Te is fontos vagy. Ezért becsüld meg azt akitől kaptad!”

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A barátnőm mindent jobban tud bögre” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.