50. szülinap képeslap

675Ft

Az 50. szülinap képeslap egy vidám, bolondos hangulatú kiegészítő ajándék. Ha közeleg egy szeretted, vagy egy barátod 50. szülinapja, akkor ajándékozz egy ilyet neki. Ezzel a kiegészítő meglepetéssel biztosan nem lőhetsz mellé és a széles mosoly sem fog elmaradni az átadáskor.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

Elfogyott

Leírás

Az 50. szülinap képeslap paraméterei:

Az 50. szülinap képeslap egy vidám, bolondos hangulatú kiegészítő ajándék. Ezüst, világos kék, fehér, lila és zöld színű. A szülinapi képeslapon egy nagy 50-es szám mesél arról, hogy az ünnepelt az 50. életévébe lépett. A lapot a számon kívül tűzijátékhoz hasonló motívumok díszítik. Ha közeleg egy szeretted, vagy egy barátod 50. szülinapja, akkor ajándékozz egy ilyet neki. Ezzel a kiegészítő meglepetéssel biztosan nem lőhetsz mellé és a széles mosoly sem fog elmaradni az átadáskor.

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és belsejében is található felirat, a belseje egyedileg feliratozható.

Milyen alkalmakra ajánljuk a képeslapot? 

Ez a szülinapi képeslap pompás kiegészítő meglepetés lehet a születésnapi ajándék mellé. Ajándékozd egy szerettednek, vagy egy barátodnak, ha közeleg az 50. születésnapja.

Méretek:

A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 12,2×17,5 cm

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. “Kenyerem javát még mindig eszem, az évek múlását észre sem veszem. Ha van asszonya, egészsége s bora, semmit sem számít az ember kora.” ( Obádovics J. Gyula)

2. “A mosásban kicsit összementél, megint egy évvel öregebb lettél. Ne felj, jön még télre tavasz, ennyi idős is csak egy évig maradsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!”  ( Ismeretlen)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„50. szülinap képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.