Barion Pixel

4 csillagállásos, egyedi csillagkép

19.990Ft

Meseszép fekete színű, nagy méretű csillagtérkép, melyen 4 darab emlék csillagállása szerepel. Szuper ajándék ötlet karácsonyra, születésnapra, vagy házassági évfordulóra.

A kép teljes mérete kerettel együtt 54×39 cm
A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.

FONTOS: a csillagállások elkészítéséhez meg kell adnod négy helyszínt és négy dátumot. Ezek alapján tudjuk elkészíteni a képedet.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Helyszín és dátum az első csillagálláshoz
 
(Pl.: Budapest, 2009.11.02.)
Helyszín és dátum a második csillagálláshoz
 
Helyszín és dátum a harmadik csillagálláshoz
 
Helyszín és dátum a negyedik csillagálláshoz
 
Milyen felirat, vagy szöveg kerüljön a csillagkép aljába?
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Az egyedi csillagkép paraméterei:

A Mesélő Csillagképek olyan varázslatos ajándékok, amelyek a szívednek kedves és fontos emlékét őrzik.

A csillagkép különlegessége abban rejlik, hogy az egyedi tervezésű csillagtérképre az a csillag állás kerül, ami ennek a fontos emléknek helyszínén és időpontján látható volt az égbolton. Ez az emlék lehet a házassági évfordulód, a vállalkozásod indításának a napja, a gyermeked születése vagy bármi, ami jelentőséggel bír az életedben. Az alábbi, egyben legújabb képünkre már 4 emlék csillagállását is kérheted. Legyen szó 4 gyermekről, vagy 4 fontos helyszínről, esetleg 4 kutyusról. Most már mindannyian rákerülhetnek egy nagy képre.

A csillagtérképen szereplő csillagállás csak is a Tiéd lesz, nincs két egyforma éjszaka. Azonban fontos megemlíteni, hogy a csillagkép ajándék nem csak emlékek őrzésére hivatott. A nappalid falára akasztva a lakásod kiemelt dísze lehet ez a kép, elegáns és misztikus érzést kölcsönözve a szobának. A hozzád érkező vendégek garantáltan kíváncsiak lesznek a csillagképeden őrzött titkaidra.

Rendelj személyre szabott csillagképet a gyermekeid édesapjának, vagy édesanyjának és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

Infók a csillagképről:

A mesélő csillagképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fekete színű fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képhez mellékeljük a felfüggesztést és 2 darab csavart is, melyeknek segítségével könnyedén feltehető majd a falra.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Tetszett az egyedi csillagkép, de megnéznél még további variációkat is? Akkor kattints ide: CSILLAGKÉPEK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„4 csillagállásos, egyedi csillagkép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük