Barion Pixel

2 gyermekes babaemlékőrző csillagtérkép ajándék

17.190Ft

Meseszép, nagy méretű 2 gyermekes babaemlékőrző csillagtérkép. Szuper ajándék ötlet szülőknek. Tökéletes meglepetés baba érkezésekor, keresztelőre, vagy karácsonyra. A csillagtérkép a kisbabáid születéséről mesél. Ha ránézel örömmel telik meg a szíved. <3

A kép teljes mérete kerettel együtt 54×39 cm
A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Szükséges adatok a 2 gyermekes csillagképhez
 
Ország:
Város:
Első gyermek neve, születési dátuma, születési ideje (óra/perc), súlya, hossza
Második gyermek neve, születési dátuma, születési ideje (óra/perc), súlya, hossza
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A 2 gyermekes babaemlékőrző csillagtérkép ajándékról:

Emlékszel még arra a pillanatra, amikor megpillantottad az apró kis kezeit? Amikor rád nézett azokkal a hatalmas pilláival? Amikor megérezted a puha bababőrének selymes illatát? Na és arra, hogy ezen a csodálatos napon milyen csillagok köszöntötték veled együtt az imádott kicsikédet?

A mesélő csillagkép magában őrzi a legszebb emlékedet és a gyermekeid születéséről mesél. Megmutatja számodra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ünnepeltek veled együtt és ragyogtak odafent az égbolton.

Nem készül két egyforma térkép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagkép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeidben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatod majd a szobád falán. Amikor csak ránézel, örömmel fog megtelni a szíved és eszedbe jut majd, hogy mit éreztél akkor és ott Velük.

Rendelj személyre szabott csillagképet a gyermekeid édesapjának, vagy édesanyjának és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

Milyen felirat kerülhet a babaköszöntő ajándékra? 

A 2 gyermekes babaemlékőrző csillagtérkép ajándék az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatod még a babák teljes nevét, a születésük pontos idejét, a kicsik súlyát és a hosszát. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket.

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagképet?

Ajándékozd a babaköszöntő ajándék csillagképet keresztelőre, babaérkezésekor, vagy akár Karácsonyra. Mesés ajándék anyának, apának, de a nagyszülőknek, vagy a keresztszülőknek is egyaránt.

A 2 gyermekes babaemlékőrző csillagtérkép ajándék paraméterei: 

A mesélő csillagképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képhez mellékeljük a felfüggesztést és 2 darab csavart is, melyeknek segítségével könnyedén feltehető majd a falra.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

További csillagtérképeinket keresd ezen a linken: CSILLAGKÉPEK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2 gyermekes babaemlékőrző csillagtérkép ajándék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük