18. szülinap képeslap

675Ft

A 18. szülinap képeslap egy vidám, bolondos hangulatú kiegészítő ajándék. Ha közeleg egy szeretted, vagy egy barátod 18. szülinapja, akkor ajándékozz egy ilyet neki. Ezzel a kiegészítő meglepetéssel biztosan nem lőhetsz mellé és a széles mosoly sem fog elmaradni az átadáskor.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

Elfogyott

Leírás

A 18. szülinap képeslap paraméterei:

A 18. szülinap képeslap egy vidám, bolondos hangulatú kiegészítő ajándék. Világos kék,sárga, fehér, lila és piros színű. A szülinapi képeslapon egy nagy 18-as szám mesél arról, hogy az ünnepelt az 18. életévébe lépett. A lapot a számon kívül tűzijátékhoz, vagy csillagokhoz hasonló motívumok díszítik. Ha közeleg egy szeretted, vagy egy barátod 18. szülinapja, akkor ajándékozz egy ilyet neki. Ezzel a kiegészítő meglepetéssel biztosan nem lőhetsz mellé és a széles mosoly sem fog elmaradni az átadáskor.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a szülinapi képeslap pompás kiegészítő meglepetés lehet a születésnapi ajándék mellé. Ajándékozd egy szerettednek, vagy egy barátodnak, ha közeleg az 18. születésnapja.

A 18. szülinapi képeslap paraméterei: 

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és belsejében is található felirat, a belseje egyedileg feliratozható.

Méretek:

A 18. szülinap képeslap méretei „becsukott” állapotban: 12,2×17,5 cm

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. “Azt kivánom születése napján:
Legyen áldás minden gondolatján,
Reggel, este boldogság köszöntse,
Munkájának legyen jó gyümölcse.” ( Zigány Árpád)

2. “Rohannak az évek, de te boldog és gyönyörű legyél! Engedd el a tegnapot, mert ott a holnap, hogyha mindent újra kezdenél! Le is éghet a gyertya, meg az összes év ki van rúgva! És ne feledd: nem biztos mindig, hogy a könnyű, néha csak a nehéz út ad épülést!” ( Kowalsky meg a Vega)

3. “Arcodon a napsugár fényes mosolya, szívedben az ifjúság örök illata. Kívánom, álmaid mindig elérhesd, vágyak szárnyán lelkedet magasba repíthesd. Ragyogjanak fényesen rád a csillagok, kívánok nagyon boldog születésnapot.” ( Motiva zenekar)

4. ” Szülinapod végre elérkezett, egy szerető szív rólad megemlékezett, adassék meg, minden mire szíved vágyik, élj boldogan még nagyon sokáig!” ( Ismeretlen)

5. ” A mosásban kicsit összementél, megint egy évvel öregebb lettél. Ne felj, jön még télre tavasz, ennyi idős is csak egy évig maradsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!”  ( Ismeretlen)

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„18. szülinap képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.