Mikor történt az meg utoljára, hogy az egész család összegyűlt, és közösen játszottatok valami izgalmasat? Mikor töltöttetek együtt felejthetetlen perceket, méghozzá rengeteg nevetéssel tarkítva?

Ebben a cikkben a meghitt családi együttlétet nagyban elősegítő tökéletes karácsonyi ajándék számos változatát fedjük fel előtted. Vagyis nézzük meg azt, hogy idén szenteste milyen társasjátékot csempéssz a fa alá.

Egy nagyszerű apropó arra, hogy a család apraja nagyja együtt legyen

A minket körülvevő elektromos eszközök sokasága miatt manapság már sokkal ritkábban gyűlik össze az egész család, mint mondjuk az szokás volt tíz vagy húsz évvel ezelőtt. 

Most viszont itt a lehetőség arra, hogy megteremthesd az együtt töltött esték alapját.

A különféle társasjátékok ugyanis valódi reneszánszukat élik, és bizony Téged is arra bíztatunk, hogy idén karácsonykor lepd meg velük az egész családot. Merthogy a játék varázslatos izgalma, a hatalmas nevetések és a felejthetetlen fordulatok mellett annak az öröme is a Tiéd lehet így, hogy a szeretteid társaságában töltheted el az év egyik legszebb napját.

Most már csak az a kérdés, hogy melyik játékot tudnád a leginkább elképzelni karácsony estére.

Lakberendezés kicsiknek és nagyoknak

Gondolkodtál már azon, hogy miként festene álmaid otthona? Hogy milyen bútorokkal rendeznéd be azt a házat, amelybe gondolkodás nélkül beköltöznél?

Hogy mely megoldásokat alkalmaznád a lakásod kialakításakor abban az esetben, ha a pénz nem számítana?

Az Álomház segítségével most közösen tervezhetitek meg, hogy szíve szerint ki melyik kuckóba tenné át az egész család székhelyét.

Nyomozzátok ki együtt a rejtélyes gyilkosság körülményeit

A krimik és a szövevényes bűnügyi feladványok rajongói egyenesen imádni fogják a Cluedo-t.

Biztos lehetsz benne, hogy ezzel hosszú órákra megteremted az elfoglaltságot az egész társaságnak.

Derítsétek ki együtt, hogy ki követte el a bűntényt. Nyomozzátok ki a gyilkos fegyver hollétét és tegyétek tűvé a palotát annak érdekében, hogy felgöngyölítsétek a szálakat.

Egy igazán újszerű játék baráti összejövetelekhez

A Dixit valódi újdonságnak számít a kártyajátékok között, és ennyire újszerű képi megjelenítéssel valószínűleg még Te sem találkoztál.

Garantáltan komoly izgalmak várnak rád és a barátaidra, ha igazán bele szeretnétek merülni a logikai elemekben igencsak bővelkedő szórakozásba.

 

 

Izgalmas kémjáték a teljes rokonságnak

Szeretnétek játékos formában megtapasztalni a hidegháborús időszak izgalmait, amikor senki sem sejtette a másikról a kémkedési szándékot? 

 

Akkor próbáljátok ki a Fedőneveket, amely bizony nem akármilyen fejtörőnek számít. Ráadásul csapatban is tudnotok kell majd együtt dolgozni a másik brigád ellenében, így a családon belüli egészséges versengés is külön pikantériája lehet a társasjátéknak.

Egy kellemes utazós móka kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Ha szívesen keltek útra és fedezitek fel a világ nagyvárosait, akkor a Ticket to ride segítségével most egy felejthetetlen képzeletbeli kalandban lehet részetek. Ráadásul nem is akármilyen közlekedési eszközöket fogtok használni, hanem a gyerkőcök kedvencének számító vonatokat.

Egy kifejezetten egyszerű játéknak számít, amely a legkisebbek számára is önfeledt szórakozást nyújthat.

Egy kellemes és mulattató agytorna az egész famíliának

A Concept a feladványmegoldó és egymással történő kommunikációra építő társasok közé tartozik, egyvalamiben azonban eltér a hozzá hasonló változatoktól. Itt nem kell mutogatni, rajzolni vagy körül írni, csakis kizárólag ikonok segítségével érhetjük el, hogy a társunk kitalálja a feladványt.

Lehetőség szerint minél előbb, hogy az ellenfeleket meg tudjuk előzni. Ha az Activityt szeretted, akkor a Concept lesz a legújabb kedvenced.