Egyre csak fogynak a napok a 2019-es naptári évből, így lassan tényleg érdemes lesz elgondolkodnunk az évről évre felmerülő kérdésen: kinek milyen ajándékot vásároljunk idén karácsonyra?

Férfiak számára már mutattunk néhány nyerő tippet, most pedig itt az ideje, hogy a női családtagok és barátok meglepetésének beszerzése kapcsán is segítsünk egy kicsit. Nézzünk meg tehát, hogy melyek lehetnek a leginkább örömteli karácsonyi ajándékok nőknek.

Vajon milyen ajándéknak örül igazán egy nő?

Ahogy a férfiaknál, úgy a nőknél is könnyű tájékozódási pontként szolgálhat egy-egy elejtett mondat vagy szó, amelyre odafigyelve régóta vágyott dolgokat is fel tudunk fedezni.

 

Ezek az elszólások valódi kincsnek számítanak, hiszen a tuti ajándék receptet tartalmazzák. Elvégre ki ne örülne annak, ha a szeretet ünnepén olyan ajándékkal lepik meg, amelyre oly régóta vágyakozik?

Persze, ha nincs semmiféle támpontunk, akkor elindulhatunk az örökzöld karácsonyi ajándék ötletek irányába is. A hölgyek kifejezetten örülnek például a szívhez szóló ajándékoknak, amelyek kapcsolódhatnak akár egy-egy hobbihoz vagy érdeklődési körhöz, esetleg egy közösen átélt élményhez.

 

Amennyiben klasszikusnak számító ajándék formájában szeretnénk kifejezni a szeretetünket, úgy egy finom illatszerrel, vagy elegáns ékszerrel szinte sosem lőhetünk mellé.

Ugyanúgy nyerő választás lehet egy újonnan megjelent könyv, egy igényes ruhadarab, vagy egy praktikus készülék a lakásba.

Mostanság a felkapott nőknek szánt karácsonyi ajándék ötletek közé tartozik, ha szívünk hölgyét sminkes, vagy parfümös adventi naptárral lepjük meg.

Ezekhez ajánljuk a Pink panda adventi kalendáriumát, vagy a Babor kifinomult és elegáns adventi ampulla naptárát.

 

A karácsonyi ajándékok terén gondolkozhatunk hobbi ajándékon is, mert ezek egyben hasznos és örömteli ajándék ötletek.

Ha a hölgy szeret például kertészkedni, vagy főzőcskézni, akkor készítsünk neki falra tehető fűszernövény kertet.

Amennyiben az ajándékozott szereti a társasjátékokat, akkor ez az ajándék ötlet mindig jó meglepetésként tud szolgálni, főként karácsonykor.

A társas fanoknak ajánljuk a több órás stratégiai játékokat, mint például a “Zombicide”, a “Nottingham bírája”, vagy az “Odalent”. A kezdőknek, pedig a gyorsabb és egyszerű verziókat, mint például a “Fedőnevek”, a “Sushi Go”, vagy a “Bang”. Egy jó társasjáték rendkívül feltudja dobni a hangulatot és nem mellesleg a karácsonyfa alatt játszani a legjobb.

 

Kifejezetten jó ajándék lehet nőknek egy kényeztető relaxációs doboz. Ha kedvünk tartja elkészíthetjük saját kezűleg. Kerülhet bele masszázs illatgyertya, arcmaszk, illóolaj és szemfedő.

Amennyiben nincs idő egyedileg összeállítani, úgy a pixibox.hu weboldalán rengeteg előre elkészített lehetőség közül választhatsz.

Ha már a szépségápolás témájánál tartunk, had ajánljunk még egy minőségi és értékes ajándék ötletet. A Manna szappan oldalán különleges termékeket válogathatsz össze, amelyek biztosan elkápráztatják majd és kényeztetik az ajándékozottat.

A hajápoláson keresztül az arcápolásig megtalálsz mindenféle természetes alapanyagú és letisztult külsejű kozmetikumot. Az ilyen ajándéknak szinte minden hölgy örül.

Természetesen a karácsonyi ajándék nem feltétlenül kell, hogy tárgy legyen. Az ajándékozott hölgy ízlésének megfelelően vásárolhatunk akár színház- vagy koncert jegyet, illetve meglephetjük a hozzánk közel állót egy izgalmas utazással is.

Tökéletes élmény meglepetés lehet egy olyan út lefoglalása, amely síeléssel, wellness elemekkel és meseszép tájjal van körítve. Ha az utazás alatt készülnek képek, akkor ezeket később akár a falra, vagy fényképalbumba is bele lehet tenni.

Így az élményajándék tárgyként is visszaköszön majd.

Nem éppen szokványos karácsonyi ajándék ötletek nőknek

Valódi és elsöprő örömöt úgy is okozhatunk, ha a karácsonyi ajándékunk némileg eltér a szokványostól. Abszolút jól jöhet ehhez némi kreativitás, de mi is szolgálhatunk néhány jó tippel.

Közös csillagtérképet például nem sok nő kap a párjától. A különleges dekorációs elemként is funkcionáló ajándék minden pillanatban a közös emlékeket elevenítheti fel és az összetartozás érzését erősítheti.

Szerelmes kulcstartó sem valószínű, hogy sok karácsonyfa alá kerül majd.

Pedig egészen meghitt formája lehet a párunk iránt érzett erős kötődés bizonyításának, és az ajándékozott fél mindig jó szívvel tud majd rápillantani.

Na és persze ott az egyik leginkább különleges darab, a lekaparható világtérkép. Az utazás iránt érdeklődő, és a világot előszeretettel járó nők számára valódi telitalálatnak számít.

Tetszés szerint el lehet ugyanis helyezni a lakás bármelyik pontján, és minden egyes már látogatott országot jelölni lehet rajta. Úgy is funkcionálhat, mint egy modern formába öltöztetett bakancslista.

Hogyha pedig éppenséggel anyának keresünk különleges karácsonyi ajándék ötletet, akkor egy ötletes bögre, képeslap vagy asztali kép talán apróságnak tűnhet, de annál is nagyobb örömöt okozhatunk vele a hozzánk közel álló személynek.

Egy nyerő tipp a karácsonyi ajándék vásárlásához: gondolkodjunk csomagban

Nagyban meg tudjuk könnyíteni a saját dolgunkat azzal, ha egyetlen nagyobb meglepetés helyett több kisebből állítunk össze egy ötletes csomagot. Úgy is hívhatjuk akár ezt a módszert, mint az ajándékok kötegelése.

Ezáltal, ha egyik-egyik ajándékunk nem is feltétlenül talál célba, a csomagban található szuvenír valamelyike csak-csak örömöt fog szerezni. Emellett tudunk variálni az ajándékok jellegével is.

Egy valóban szívhez szóló ajándéktárgy mellé be tudunk csempészni például egy viccesebbet is, így a karácsony estéje egyszerre lesz gazdag szívélyes ölelésekben, valamint önfeledt nevetésben.

Lehetőségünk van továbbá kombinálni az ajándéktárgyakat az élményekkel is. Ezzel az ajándékozott felet egyaránt várni fogja a fa alatt valami kézzel fogható meglepetés, valamint egy olyan hozzá közel álló program is, amelyre igencsak jó érzés lesz készülnie.

Reméljük tetszettek a nőknek szóló ajándék lehetőségeink. Ha szeretnél további karácsonyi meglepetés ötletek között böngészni, akkor kattints ide és válogass kedvedre az ajándékaink közül.

 

0
Kosár