Barion Pixel

Vajon mit lehet ajándékba adni egy férfinak, aminek örül is és fogja használni is? Ugye milyen nagy dilemma ez minden évben? Születésnap, névnap, Karácsony, Valentin nap, évfordulók. Minden egyes eseményre ki kell találnod valami okosat és ez évről-évre egyre nehezebb, ahogy kezdesz kifogyni az ötletekből. Az első években megveszed az apróbb, elérhető árú dolgokat, aztán egyre mélyebbre nyúlsz a pénztárcádban, hogy lenyűgözd a nagybetűs férfit. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám idén most máshogy lesz! Ebben a blogcikkünkben megmutom neked, hogy az milyen vicces ajándékok jöhetnek szóba, ha férfiaknak szóló ötletek után kutatsz. 

Vicces, tejüveg korsó sörimádóknak
Poénos söröskorsó saját névvel
Fogd meg a söröm söröskorsó
Sörös ajándékcsomag férfiaknak

Sörös ajándékok

Tuti befutó és rendkívül vicces ajándék ötlet férfiaknak a sörös szuvenírek. Legyen szó korsóról, kötényről, sörnyitóról, sörtartó övről, ezek mind mosolyt tudnak csalni egy sörimádó férfi arcára. Ha saját névvel kéred, vagy akár csomagban, úgy még szuperebb lesz. 🙂 Javaslom, hogy ezek mellé egy pár üveg sört is vásárolj, hogy egyből kitduja próbálni az ajándékozott, amit Tőled kapott.

A sörös ajándékcsomagunk például remek meglepetés lehet kerek születésnapra, vagy Karácsonyi ajándék gyanánt, amikor úgy is valami nagyobb ajándékkal készülnél. Mivel a férfiak amúgy is nagy „Humor Heroldok” akár az évfordulótok napján is átadhatod számára. 

Engedd szabadjára a fantáziádat

Autók, tankok, fegyverek, vagy videójáték? Szerintem ezekért minden férfi odáig van. Ha mondjuk a Te párod naphosszat ül a számítógép, vagy a Playstation előtt, akkor robbantsd ki a szobából egy életreszóló élménnyel. Manapság már nagyon szuper élmény ajándékok vannak. Vezethettek együtt luxus autókat, vagy akár tankot is. Elviheted őt egy lövészklubba és kipróbálhatjátok a különböző fegyvereket. Ha extrémebb programokra vágytok, ne hagyjátok ki, hogy milyen szélcsatornában lebegni, vagy tandemugrani repülőgépből. 

születésnapi ajándék férfiaknak - vicces flaska szett
Whiskys ajándékcsomag férfiaknak
Whiskys stílusú gravírozott flaska szett
születésnapi ajándék férfiaknak - vicces flaska szett
Whiskys ajándékcsomag férfiaknak
Whiskys stílusú gravírozott flaska szett

Gravírozott flaska szettek vicces feliratokkal

Nagyon népszerűek az ajándék webhsopunkban a gravírozott ajándékok. Találsz nálunk gravírozott kulcstartót, cigarettatárcát, öngyújtót és természetesen flaska szetteket is. A szettek közül megmutatom számodra a két legnépszerűbb termékünket. Az első a vicces születésnap ajándék férfiaknak névre hallgat, a másikat, pedig whiskys flaska szett néven találod meg.

Az utóbbiból készítettünk férfi ajándék boxot is. Amely egy üveg Jack Daniel’s whiskyt, fűszeres mogyorót, kézműves étcsokoládét, whiskyvel töltött tejcsokoládét és egy névre szóló flaska szettet tartalmaz. A flaskák különlegessége, hogy nem csak vagányak és mutatósak, de nagyon praktikusak is. Az ajándékozott tölthet bele alkoholos italt, de akár gyümölcslevet, vagy teát is. Ha szükség van egy kortyra, egyszerűen csak előkapja a flaskáját és felhörpinti. Kirándulások, vagy baráti összejövetelek alkalmával érdemes magunkkal vinni, hogy kéznél legyen, ha szükség van rá.

Ajándék férfinak - vicces párna
Egyedi, Zippo öngyújtó - saját névvel, évszámmal
Ajándék névnapra férfinak - mindig igaza van bögre

A tökéletes férfiaknak mindig igazuk is van

Hányszor hallottuk már ezt az édesapánktól, vagy a párunktól? 😀 Nos, legyen! Ha szeretnéd picit megviccelni, vagy kifigurázni az ajándékozottat, akkor válassz neki egy tökéletesség feliratú Zippo öngyújtót, vagy egy mindig igazam van párnát és bögrét. Amikor kibontja az ajándékot, biztosan jót nevet majd rajta az ajndékozott és talán picit elgondolkozik rajta, hogy néha napján neked is igazat adhat. 😛 

Férfiaknak szóló fehér kötény

Remélem tetszettek a férfiaknak szóló vicces ajándékok blogunk. Próbáltunk vegyesen, több féle ajándéktárgyat is ajánlani számodra, amikkel tuti befutó lehetsz. Ha ide kattintasz, akkor már is férfiaknak szóló ajándék ötletek aloldalunkon találod magad, ahol még több férfias tippel találkozhatsz.

Amennyiben a jövőben szeretnél további ajándékozás témában blogcikket olvasni, úgy írd meg nekünk kommentben és igyekszünk teljesíteni a kérésedet! 🙂

Jó ajándékozást kívánunk Neked és egy poénos férfi szerettednek!