Barion Pixel

A tökéletes Valentin-napi ajándék keresése közben a pénztárcád helyett nyugodtan támaszkodhatsz a kreativitásodra. Sokszor ugyanis nagyobb örömöt okozhatsz egy saját kezűleg készített meglepetéssel, mint egy drágán megvásárolt késztermékkel.

Persze joggal merül fel benned a kérdés, vajon mégis milyen házilag összeállítható szuvenírrel tudnál előállni február 14-én este? Hogy némileg levegyük az ötletelés terhét a válladról, ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legjobb házilag előállítható ajándékokat.

Használd fel a közösen készített fotókat

Fogadunk, hogy a telefonodon valósággal hemzsegnek a legjobb pillanataitokat megörökítő fényképek.

Minden bizonnyal akad köztük néhány utazós selfie, egy-egy jeles dátumra emlékeztető darab, illetve jó pár vicces sztorihoz köthető fotó is.

Ezek valódi aranybányának számítanak a tökéletes Valentin-napi ajándékhoz. Csakis rajtad áll, hogy milyen formában használod fel őket. Készíthetsz belőlük szívhez szóló albumot, rányomtathatod őket egy bögrére, vagy kollázsként megszerkesztve nagyobb méretű faliképet is rendelhetsz.

Tárd fel a kedvesed előtt a lírai éned

Ügyesen bánsz a szavakkal? Akkor sem jössz zavarba, ha nyíltan kell beszélned az érzéseidről?

A párod a szavakat sem fogja találni meghatottságában, ha kifejezetten neki írt verssel rukkolsz elő február 14-én.

Ki ne olvadna el ugyanis már a puszta gondolatától annak, hogy valaki kifejezetten neki készít költeményt? Jelen esetben ezzel a kedves meglepetéssel ráadásul az a személy áll elő, aki számára a legtöbbet jelenti.

Persze ugyanilyen pozitív fogadtatást remélhetsz akkor is, ha inkább dalban mondanád el kedvesednek az iránta érzett szerelmedet. Persze készülj fel jó előre. Miután a kedvesed magához tér a meghatottságból, egyből a nyakadba fog ugrani örömében.

Lepd meg őt hamisítatlan romantikus vacsorával

Képzeld el, ahogy a párod épp hazafelé tart egy fárasztó munkanapot követően.

Egész álló nap keményen húzta az igát, ezért erősen vágyakozik már a pihenésre.

Lásd magad előtt a meglepett arcát, ahogyan a lakásba lépve finom illatok csiklandozzák meg az orrát. Gondold el azt a csodálkozást is, amelyet a precízen megterített, gyertyával és borospoharakkal díszített asztal látványa okoz neki.

Érezd magadon a tekintetéből valósággal sugárzó hálát és őszinte szeretetet, amint a kedvenc finomságait szervírozod. Mindössze ennyi kell tehát ahhoz, hogy a tökéletes Valentin-napi meglepetésben részesíthesd a számodra legfontosabb embert.

Készíts kettőtöknek különleges ékszert

D.I.Y., vagyis „do-it-yourself”. Angol nyelven így szokás hivatkozni az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő „csináld magad” mozgalomra. Számos területen tudod alkalmazni a dekorációtól kezdve a bútorkészítésen át, ez alól pedig a szerelmesek napja sem kivétel.

Készíthetsz példának okáért különleges ékszert is a saját kezeddel, amely mindkettőtöket a kapcsolatotok harmonikus mivoltára emlékeztet majd. Akár karkötőre, nyakláncra vagy egyéb kellékre esik a választásod, a párod hálával gondol majd rád a figyelmességedért.

A virág örökzöld Valentin-napi ajándéknak számít

A kézzel készített meglepetések mellett egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül az örök klasszikusnak számító virágok mellett sem.

Ráadásul nemcsak a hagyományos, egyetlen szál vörös rózsára, vagy a gondosan összeállított illatos csokorra gondolunk most.

A hölgyek ugyanis kivétel nélkül mindig szívesen fogadják a cserepes virágokat. Sőt, a növényekről való gondoskodás kimondottan kedvelt időtöltésnek számít az ő életükben.

Minden bizonnyal a párod is hasonlóan pozitív véleménnyel van a szemre is tetszetős cserepes virágokkal kapcsolatban. Ezért könnyen a kedvére tehetsz, ha az érzéseid őszinte kinyilatkoztatásaként megleped őt egy esztétikus darabbal.