Barion Pixel

Mikor volt az utolsó együtt töltött romantikus este közted és a párod között? Milyen gyakran csináltok egyáltalán közös programokat, amelyek erősíthetik a köztetek lévő kapcsolatot? Mi az a Valentin-napi ötlet, amellyel idén februárban meg szeretnéd őt lepni?

Hogyha bizonytalan lennél a válasz kapcsán, esetleg tanácstalan a tökéletes program kérdésében, akkor most igyekszünk némileg megkönnyíteni a dolgod. Kézzelfogható, konkrét opciókat adunk a kezedbe, neked mindössze ki kell választanod közülük a legszimpatikusabbat.

Jól hangzik? Akkor vágjunk is bele, vagyis lepjük meg a párodat egy életre szóló élménnyel.

Valentin-napon kedveskedni a párodnak egyáltalán nem közhelyes dolog

Mielőtt rátérnénk a programajánlókra, előtte szeretnénk eloszlatni a Valentin-nappal kapcsolatos fenntartásaidat. Február 14-én ugyanis figyelmességgel megajándékozni a kedvesedet igenis vonzó cselekedetnek számít.

Főként akkor, ha a meglepetésed kreatív, esetleg humoros, de főként a másik fél titkos kívánságaihoz igazodik. Ebben és ebben a korábbi bejegyzésünkben mi magunk is bizonyítottuk már, hogy számtalan ötletes módon lehet valóban meghitté varázsolni a szerelmesek napját.

A hétköznapok során úgyis túl ritkán éreztetjük a másikkal azt, hogy milyen sokat is jelent a számunkra. Szorgalmasan dolgozunk reggeltől estig, igyekszünk időt szentelni a sportolásnak, emellett pedig társasági életet is kell élnünk.

Sokszor annak a személynek jut így a legkevesebb a figyelemből, aki jóval többet érdemelne. Ezért inkább örülj annak, hogy február közeledtével a csapból is a Valentin-nap folyik. Legalább bőven akad emlékeztető arra, hogy milyen nagy ajándéknak számít a párod jelenléte.

Most, hogy remélhetőleg kedvet csináltunk neked a programszervezéshez, nézzük is meg az általunk leginkább izgalmasnak tartott lehetőségeket.

Romantikus látogatás az állatkertben

Mikor jártatok utoljára állatkertben? Hacsak nem trafáltunk pont bele, jó eséllyel nem mostanában sétáltatok andalogva a kisebb-nagyobb madarak, emlősök és egyéb érdekességek territóriuma előtt elhaladva.

Amennyiben mindketten állatbarátnak mondhatjátok magatokat, akkor keresve sem találhatnátok ideálisabb Valentin-napi programot. Főként úgy, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykert most külön akcióval is kedveskedik a szerelmeseknek.

Február 13-án vagy 14-én megérkezve mindössze annyi dolgotok lesz, hogy megcsókoljátok egymást a bejáratnál. Ezzel jogosulttá váltok arra, hogy ketten egyetlen belépőjeggyel tudjatok belépni az állatkert teljes területére.

Persze az is kiváló ötletnek bizonyulhat, ha kocsiba pattantok, és egyenesen Nyíregyháza felé veszitek az irányt.

Az ott található állatpark sok tekintetben egyedülállónak számít az egész régióban, és bizony különleges fajok tucatjait láthatjátok a saját szemetekkel.

 

Nyugodtan nézzetek körül az állatpark weboldalán, mert évről évre ők is külön kedvezménnyel várják a párokat február közepén.

Valentin-napi program ötletek a zene szerelmeseinek

Amennyiben a kedvesed, illetve Te magad is a muzikális személyek táborát erősítitek, akkor egy közös zenei program ötlet telitalálatnak bizonyulhat. Főként annak a szerencsés helyzetnek köszönhetően, hogy az idei esztendőben február 14-e egyenesen péntekre esik.

Szóval egyenesen válogatni tudtok a különféle koncertek széles kínálatából. Különösen ígéretesnek tűnik a Valentin-napi operett gála, amelynek keretei között a legismertebb magyar operettek dallamai csendülnek fel.

Persze akkor is könnyedén megtalálhatjátok a számításaitokat, hogyha inkább a könnyedebb műfajok állnak hozzátok közelebb. Ebben az esetben tálcán kínálja magát a Retro Party, ahol a már-már klasszikusnak számító slágerekre rophatjátok a táncot.

Gasztronómiai élmények, méghozzá kellemes hajózással egybekötve

Budapest belvárosa, illetve a legfontosabb nevezetességei az esti fényekben pompázva lélegzetelállító látványt nyújtanak. 

A különleges élményt csak tovább fokozza, ha a csodálatos panoráma egyenesen a Duna vizén hajózva tárul elétek. Tudjuk még fokozni, csak figyelj. Mit szólnál hozzá, ha a pompás esti kivilágítás, valamint a kellemes hajókázás mellé ínycsiklandó Valentin-napi menü is társulna?

A párod minden bizonnyal odáig lenne a csodálkozástól, ahogyan a fedélzeten megtalálható, ünnepélyesen feldíszített asztalnál helyet foglalva végig kóstolhatná a forró levest, csodálatos főételt és mesés desszertet egyaránt tartalmazó vacsora menüt.

Ráadásul a Valentin-napi hajós városnézéshez borkóstolót is kérhetsz, tovább fokozva ezzel az élvezeteket. Hogy a romantikus hangulat garantáltan a tetőfokára hágjon, arról pedig andalító élőzene is gondoskodik.

Nevezzetek be egy közös kocogásra a szerelmesek napján

Mindketten a rendszeresen sportolók népes táborát gyarapítjátok? Esetleg közösen jártok el kocogni? Netán maga a futás hozott össze annak idején kettőtöket?

Akkor mindenképpen érdemes lenne fontolóra venni a közös nevezést a Balatonfüreden megrendezésre kerülő „Szerelmes Füred” futóversenyre. Persze magára a rendezvényre nemcsak párokat várnak szeretettel, ugyanakkor abszolút remek apropó lehet összekötni a kellemest a hasznossal.

A Balaton ilyenkor is festői látványt nyújt, a téli romantikus helyek egyike, a futóversenyeken mindig motiváló a hangulat, a közösen töltött minőségi idő pedig még inkább összekovácsolhat benneteket. Ha pedig már rászánjátok magatokat az utazásra és egy ilyen hangulatos városban van szerencsétek egy napot tölteni, akkor érdemes maradnotok éjszakára is.

Foglaljatok szállást olyan helyen, ahol a hosszú kilométerek során megfáradt végtagjaitokat kellemes melegvízben pihentethetitek, a gyertyafényes vacsoránál pedig finom falatok felett koccintva mosolyoghattok egymás szemébe.

Medencés bulizáshoz irány a pazar élményt kínáló AquaWorld

Szerencsére létezik az a hely Magyarországon, ahol a minden igényt kielégítő fürdőzés élménye találkozhat a könnyűzene szeretetével. Ezt ígéri nektek a közvetlenül Budapest mellett megtalálható AquaWorld, ahol idén már február 12-én is Valentin Napi Splash Party várja a lubickolni vágyókat.

Vessétek bele magatokat a habokba, próbáljátok ki a hullám medencét, vagy vetődjetek bele a jobbnál jobb csúszdák valamelyikébe. Ha valahol, akkor itt bizony esélyetek sem lesz unatkozni.

Pláne úgy, hogy közben DJ Whiteboy szolgáltatja a fergeteges talp alá valót. Ha pedig a jakuzziban ázva hirtelen ötletnél fogva a házasság ötlete is felmerülne köztetek, akkor a szerelem rögtönzött oltáránál maga Elvis Presley szívesen összead titeket.

Amennyiben a párod kedveli az élménymedencék, a modern wellness birodalmak világát ütemes zenével kombinálni, akkor egy AquaWorld-be szóló közös Valentin-mapi program láttán jó eséllyel egyből a nyakadba fog ugrani.

Töltsetek el egy pihentető wellness hétvégét távol a világ zajától

Persze azt is meg tudjuk érteni, ha sokkal inkább meghittebbre és romantikusabbra szeretnéd venni a figurát.

Hogyha hozzátok a meghittség, a csendes ejtőzés, valamint a nyugalomban eltöltött pihenés áll közelebb, akkor egy andalító program lehetősége kínálja a tökéletes élményt. Példának okáért az Igali-Gyógyfürdőben, ahol gyertyafényes medencék, szauna szeánszok és frissítő masszázs élmények várnak rátok.

Hasonlóan kellemes opciót kínál a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő ajánlata is, amely romantikus éjszakai fürdőzésre invitálja a szerelmeseket.

A helyszín persze kevésbé fontos, mint az együtt eltöltött percek értéke. A wellness fürdő simogató vizében megmártózva nemcsak a hétköznapok során felgyülemlett stressz párologhat el észrevétlenül, hanem a kettőtök közötti gyengéd érzelmek is újfent lángra kaphatnak.