Barion Pixel

Egy ajándék akkor számít igazán nyerő meglepetésnek, ha egyszerre praktikus, szívhez szóló, és egyben nemes ügyet is szolgál. Az egészség, illetve a tudatos életmód jegyében választott meglepetések szerencsére egytől egyig ilyenek.

A cikkben össze is gyűjtöttük közülük a legjobbakat, hogy legközelebb meglephesd egyik-egyikkel a hozzád közel álló személyeket.

Könyvek az egészséges életmód témakörében

Könyvek az egészséges életmód témakörében

A tudatos táplálkozás, az egészséges életmód, illetve a harmónia témakörében valósággal roskadoznak a könyvesboltok polcai a hazai és nemzetközi kötetek tucatjaitól.

Némi utánajárással minden bizonnyal nem jelenthet gondot rálelni a valóban minőségi információval kecsegtető darabokra.

Persze ahhoz, hogy az ajándék igazán nagyot szóljon, célszerű lesz előzetesen kérdezősködni kicsit az ajándékozott ízléséről. Ezáltal szűkülhet a szóba jöhető könyvek halmaza, és neked is könnyebb lesz rálelned a tökéletes darabra.

Különleges zöldtea kollekció

Az egészséges életmód valahol ott kezdődik, amikor egyre több jótékony szokást sikerül beiktatni a hétköznapok ritmusába. A zöldtea rendszeres fogyasztása pedig remekül passzol ebbe a sormintába.

Különleges zöldtea kollekció

Úgyhogy legyen az ajándékod fogadója idős vagy fiatal, hölgy vagy úriember, az egyedi zöldtea válogatás minden bizonnyal nyerő meglepetés lesz a számára. Annál is inkább, mivel a hamisítatlan zöldtea nemcsak a szervezetre gyakorol pozitív hatást, hanem még elképesztően finom is.

A teázás pedig reggel ébredés után, vagy pedig esténként a hosszú és fárasztó nap levezető szokásaként egyaránt pozitívan hathat az immunrendszerre, a kedélyállapotra, és persze a hosszú távú egészségre.

Okosóra és lépésszámláló

A különféle okos eszközök folyamatos fejlődését vétek volna nem kihasználni, ha az egészség megóvásáról van szó. Annál is inkább, mivel egyre inkább elérhető áron tudsz már hozzáférni a minden igényt kielégítő okosórákhoz, aktivitás mérőkhöz vagy lépésszámlálókhoz.

Okosóra és lépésszámláló

Kifejezetten hasznos ajándék ötletről van szó, pláne ha egy hozzád közel álló idősebb személyt szeretnél meglepni. A kor előre haladtával ugyanis egyre inkább felértékelődik a fizikai aktivitás jelentősége, egy ilyen készülék pedig segíthet mindezt szinten tartani.

Ezen felül a heti szinten több alkalommal futni járó családtagod, barátod vagy a párod is odáig lesz egy ilyen szuper meglepetéstől, elvégre ezzel a kütyüvel új szintre emelheti az edzések hatékonyságát.

Gyógyító masszázs kupon

Gyógyító masszázs kupon

Legyünk őszinték, a legtöbbünkre bizony igenis ráférne bizonyos időközönként egy alapos masszázs. Elvégre a modern korban elterjedt ülő életmód, és a helytelen testtartás erősen indokolttá teszi, hogy egy hozzáértő szakember néha alaposan kimasszírozza az izmokat.

Ennek szellemében nehéz elképzelni azt a hozzád közel álló személyt, aki ne fogadna szíves örömest egy gyógyító masszázsra jogosító kupont. Különösen annak fényében, hogy ma már lépten–nyomon könnyű masszázs szalonokba ütközni, ahol változatos metódusokkal és gyógymódokkal várják a vendégeket.

Ez az egészséges ajándék ötlet egyébként az idősebbek mellett a fiatalok számára is ideális, hiszen az irodai munka miatt egyre többször panaszkodnak hátfájásra ők is.

Jóga, fitness vagy egyéb bérlet az aktív életmód jegyében

Az egész napon át tartó irodai munka, illetve a folyamatos ügyintézés, valamint a napi szinten jelentkező stressz miatt egyre többen választanak maguknak rendszeres mozgásformát. 

Jóga, fitness vagy egyéb bérlet az aktív életmód jegyében

Nem csoda, hogy a hideg idő beköszöntével egyre inkább benépesednek a konditermek és jóga stúdiók. Biztosra vesszük, hogy neked is tucatszámra akadnak ismerőseid, akik szívesen járnak hasonló helyekre egy-egy kellemes órányi fizikai aktivitásért. Éppen ezért bátran meglepheted őket ajándék címén egy havi, vagy egyéb bérlettel.

Sőt, azt a barátodat vagy barátnődet is megajándékozhatod ebben a formátumban, aki halogatja már egy ideje a rendszeres sportolás elkezdését. Később meg fogja köszönni a kedves gesztusod.

Pihentető wellness belépő

Pihentető wellness belépő

Ha a masszázsra azt mondtuk, hogy szíves-örömest fogadja mindenki, akkor a pihentető wellness belépőre talán még inkább igaz ez az állítás. Elvégre kevés jobban eső érzést lehet elképzelni annál, mint amikor a víz kellemesen gyógyító erejét kihasználva komfortos kikapcsolódás keretei között sikerül megszabadulni a mindennapos stressztől.

Még inkább nagyot szól majd ez az ajándék ötlet, hogy a wellness, illetve gyógymedencékbe szóló belépőt egy-egy szauna kuponnal is megspékeled. Különösen a hűvösebb téli hónapok alatt igazi kuriózumnak számít ez a meglepetés.

A rendszeres sportolás praktikus kellékei

A rendszeres sportolás praktikus kellékei

Ismersz olyat, aki rendszeresen jár futni, kerékpározni, vagy bármilyen más sportágat űz gyakori jelleggel? Akkor számára tökéletes ajándék lesz milyen olyan kellék, ami a kedvenc mozgásformájával kapcsolatos.

Nézz körül tehát akár a sportruházat, a sportolás közben viselhető kiegészítők és kütyük, vagy a leginkább trendinek számító kellékek piacán. Futós pólóból, nadrágból például sosem lehet elég, de egy bringás is minden bizonnyal szívesen fogad új dresszt vagy akár rétegesebb öltözéket is.

Minőségi kozmetikumok és bőrápoló készítmények

Nyáron az erőteljes napsütés, télen az odakint repkedő mínuszok és a szél miatt, egyébként pedig a folyamatos stresszhatás okán sokak bőre hajlamos a kiszáradásra, vagy az egyéb problémákra.

Epres krém testvaj
Gyümölcskoktél szappan
Flamingó fürdőbomba

Különösen a hölgy ismerősöket lehet tehát igencsak érdemes olyan készítményekkel meglepned, amelyekkel sikeresen óvhatják és ápolhatják a bőrfelületüket. Ahogy mondani szokás, ép testben ép lélek, és bizony ennek fontos aspektusa a rendszeres bőrápolás.

Manapság csak úgy hemzsegnek egyébként azok a minőségi test- és bőrápolási készítmények, amelyek nemcsak elképesztően hasznosak, de még divatosnak is számítanak. Elég csak a Lush, a The Body Shop vagy az Yves Rocher márkaneveket említenünk, de a mi kínálatunkban is találsz szép számmal nagyszerű darabokat.

Szóval, hölgy ismerősöknek, barátoknak, párnak vagy családtagnak tuti nyerő ajándék lehet a kozmetikum.

Párásító, illetve párátlanító készülék

Kismillió olyan tényező vezethet a levegő minőségének a drasztikus romlásához, ami közép- és hosszú távon is az egészség romlásához vezet. Például a tartósan párás, vagy a párátlan levegő belégzése is ártalmas lehet a szervezetre nézve.

Ennek fényében elképesztően hasznos ajándék ötlet lehet egy párásító, vagy pedig párátlanító készülék.

Pink pezsgő Mini melt

Merthogy ezek a kellékek gyakorlatilag észrevétlenül teszik a dolgukat a lakásban, optimalizálva ezáltal az odabent uralkodó páratartalmat.

Még jobb, hogy az ajándékozott félnek nem kerül majd sokba a készülék használata, hiszen szinten nulla ráfordítással oldható meg az üzemeltetésük. Viszont egészségügyi szempontból mérhetetlenül hasznosak lehetnek, elvégre egyenesen a levegő minőségét javítják fel.

Szóval, otthoni környezetben a dekoráció mellett a párásító vagy párátlanító is szuper meglepetés lehet.

meghívás egy pihentető hétvégére

Meghívás egy pihentető hétvégére

A végére hagytuk talán a legtutibb ajándék ötletet, amit szigorúan véve is az egészséges életmód szerint formálhatsz kedved szerint. Merthogy akár egy barátot, családtagot, vagy a párod is nyugodtan meglepheted egy kellemes hétvégi programmal.

Szerepelhet a tervek között kellemes reggeli kocogás, napközbeni séta a közeli természetben, na és persze megkoronázhatjátok mindezt egy kiadós úszással a medence kényelmét élvezve. Elsőosztályú ajándék ötlet, aminek képtelenség lesz nem örülni.