Barion Pixel

A Valentin nap egy eléggé megosztó ünnep Magyarországon. A legtöbb pár nem tartja számon ezt a jeles napot, aki viszont igen, az minden évben egy apró figyelmességgel lepi meg a szerelmét.

Ha te is azok közé tartozol, akik hozzánk hasonlóan ezt az ünnepet is megtartják, úgy javaslom, hogy olvass tovább, mert sok, aranyos valentin napi ajándék ötletet gyűjtöttem össze számodra.

Szerelmes kulcstartó naptárral. Személyre szabott evfordulos ajandek. Végtelen jellel, szívecskével.

Szerelmes, naptár kulcstartó

Mi lehetne kedvesebb ajándék a szerelmednek, mint egy olyan tárgy, amely arról a napról mesél, amikor egy pár lettetek. Úgy gondolom, ha Valentin napról van szó, akkor ez egy tuti befutó ajándék.

Egy gravírozott kulcstartó, mindig praktikus. Ráteheted a lakáskulcsra, vagy az autód kulcsára.

Plusz pont, hogy ha közeleg az évfordulótok, akkor biztosan nem fogod elfelejteni! A kulcstartóra kérd a neveteket, vagy a beceneveteket, add meg a dátumot, amikor egy pár lettetek és válassz rá néhány romantikus díszítő fityegőt is. Ettől lesz igazán szerelmes kinézetű. Ha gondolod, tedd bele egy Valentin napi képeslapba és add át így az ajándékot.

Egyedi kép a szeretetről

Ha a naptár kulcstartón kívül másra is kiváncsi lennél, úgy ezt a három egyedi Valentin napi terméket mutatom Neked. Egy szép, fali kép, amely a szeretetről mesél. A szerelem és az egymás iránti szeretet, kéz a kézben jár. Szóval ez egy remek meglepetés, amellyel kifejezheted a másik iránti érzéseidet.

Ajándék esküvőre - egyedi kép a szeretetről
Szerelmes párna - Te vagy minden, amire szükségem van

Szerelmes párna

Hiányzik a párod? Jó lenne esténként valakivel összebújva elaludni? Egyszerűen szorítsd magadhoz a párnát és gondolj a kedvesedre.

Hidd el gyorsabban eltelik az egymás nélkül töltött idő, és nemsokára újra egymáséi lehettek. Tuti tipp: ha a párnát befújod a kedvenc parfümöddel, akkor még személyesebbé teheted az ajándékot.

Fényképes bögre

A bögre mindig jó ajándék, hiszen sosem elég belőle. Ha, pedig még a kedvenc közös fotótok is rajta van, akkor jobban esik belőle a reggeli kávé.

Küldj magatokról fotót, add meg, hogy milyen szöveget kérsz a hátuljára, mi pedig elkészítjük neked ezt a szuper Valenti napi ajándékot. Szívet melengető ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt.

Egyedi fényképes bögre pároknak

Mit szólnál, ha ezeken kívül mutatnék még három egyedi Valentin napi ajándék ötletet?

A zenekódos kulcstartót egyszerűen imádják a vásárlóink. A kedvenc, közös zenéjük, spotify kódjával látjuk el, így elegendő, csak a spotify alkalmazást a telefonra letölteni, a scannelő programot fölé tenni és már is indul a dalotok. Hát nem romantikus? 🙂

A cuki, asztali képre rákerül a nevetek, a megismerkedésetek helyszíne és a dátum, amikor egy pár lettetek. A szerelmes öngyújtó, pedig igazi vagány, Valentin napi ajándék.

Ha valamelyik megtetszik, egyszerűen csak kattints a képre és már is a terméknél találod magad! 🙂

Zenekódos, gravírozott kulcstartó pároknak
évfordulós ajándék
Szerelmes, Zippo öngyújtó pároknak - évfordulós ajándék

Zenekódos, gravírozott kulcstartó pároknak

Szerelmünk kezdete kép, romantikus ajándék

Szerelmes, Zippo öngyújtó pároknak – évfordulós ajándék

Február 14-e a szerelem ünnepe, azonban ha Te jobb szereted a nem túl csöpögős, inkább vicces ajándékokat, akkor tarts velem, mert most mutatok 3 olyan terméket, amik biztosan megkacagtatják az ajándékozottat. 😀 

Kaparós Kámaszútra poszter - A hónap póza

Kámaszútra kaparós poszter

Mit szólnál egy kicsit pikánsabb vonalhoz? Minden hónapban kaparjátok le a soron következő szürke mezőt és teljesítsétek az adott kámaszútra pózt.

Így a megszokott együttléteket minden hónapban megfűszerezhetitek kicsit. 🙂 A kedvenc pózokat, pedig vigyétek bele a megszokottak közé és lobbantsátok lángra a „tüzet”.

Erotikus, vicces párna

Ugye minden hölggyel előfordult már, hogy kijátszotta havi egyszer a bizonyos „fáj a fejem” kártyát, amikor épp nem volt kedve összebújni a párjával? Ha igen, akkor ez a vicces párna tuti befutó lehet Valentin napra.

Előfordulhat, hogy most nincs kedved a hancúrpárbajhoz, akkor tedd ki a „ma fáj fejem” oldalú párnát az ágyra, azonban, ha másnap nekilátnál a közös mókázáshoz, akkor forgasd meg a párnát, had lássa a párod, hogy végre letépheti rólad a ruhádat! 😉

Tuti tipp: 

Ha a párod már kihelyezte aznapra a párnát, egyszerűen fordítsd meg, és vesdd be minden bájodat! Biztosan elneveti majd magát és kedvet kap a mókázáshoz. 🙂

2 oldalas, erotikus párna vicces szöveggel
felnőtt párna
Felnőtteknek szóló bögre, vicces felirattal

Vicces bögre

Ennél az ajándéknál csak egyet kérünk. Ne vidd magaddal a munkahelyedre, illetve a párod anyukájának ne ebbe add a kávét. 😀

Ez legyen a ti saját, vicces bögrétek. A feliratról, pedig azt gondolom nem is kell beszélni, tudjátok Ti! 😉

Akár férfinak, akár nőnek adod, tuti jót nevet rajta. Egyszóval tuti befutó Valentin napi ajándék!

Most, hogy jót mosolyogtunk a vicces verziókon, haladjunk tovább az utolsó szekcióba.

Valentin napi ajándék ötletek olyan pároknak, akik nem csak egyszerűen egy tárgyat szeretnének ajándékozni, hanem egyben egy élményt is. Csabival mi is inkább ebbe a kategóriába tartozunk.

Minden Valentin napkor meglepjük egymást valami aprósággal, de az az igazi ünneplés, ha valamit csináluk is mellette. Így, amikor visszanézzük a képeket, a videókat, boldogan elevenítjük fel együtt a közös pillanatokat.

Következzen tehát négy olyan Valentin napra szánt ajándék, amelyek nem csak tárgyak, hanem program lehetőségek is.

Datebox kártyajáték

A téli, hideg délutánok legjobb páros programja, ha otthon maradtok és kártyáztok egyet. 🙂

De nem is akármilyen kártyával.

A doboz 2 pakli kártyát tartalmaz. Az egyik minőségi időről alkotott kérdéseket taglal, a másik, pedig romantikával kapcsolatosan tesz fel kérdéseket. Ha mélyebbre szeretnél ásni, akkor a 4 kártyás verziót is megnézheted.

Úgy képzeld el az egészet, hogy miközben játszotok, olyan témákat beszéltek ki, amikről lehet eddig még soha sem esett szó. Remek módja, hogy jobban megismerjétek egymást. És, hogy olyan témákat beszéljetek át, amikről lehet, hogy idáig valamiért nem mertetek.

Nem csak friss pároknak ajánljuk!

DateBox kártya pároknak - romantika és minőségi idő verzió
DateBox 4 az Egyben
MybbPrint XL Felnőtt kézszobor készlet - akár 2 felnőtt kezéhez

Kézszobor készítő szett

Mit szólnál hozzá, ha ma nem mennétek sehova? Inkább maradjatok otthon és készítsétek el a közös szobrotokat.

A dolog pofonegyszerű, a végeredmény pedig magáért beszél. Különleges és egyedi dekorációs elem lehet belőle. Illetve remek Valentin napi program Neked és a párodnak.

Bakancslista pároknak

A kámaszútrás poszternél már beszéltünk a technikáról. Kapard le a szürke mezőket, és teljesítsd az adott feladatot. Azonban nyugodj meg, ez a poszter nem tartalmaz semmilyen +18-as dolgot.

Viszont nagyon sok olyan program ötletet ad, amik segítenek színesebbé tenni a párkapcsolati életeteket. Minden hétvégén legyen egy nap, ami csak a tiétek. Válasszatok ki egy mezőn szereplő programot és kezdődhet a kaland.

Kaparós poszter, bakancslista szerelmes pároknak

Ne felejtsetek az egyes naporól fotókat és videókat készíteni. Ha gondoljátok, vigyetek magatokkal Instax mini-t és egyből készülhetnek is a polaroid képek. Ezeket egy szép fényképalbumba rendezhetitek, vagy a fényképeket kitehetitek a falra. Ugye, milyen jó ötleteink vannak? 🙂

Szerelemlakat, szív alakú. Egyedi felirattal gravírozzuk. A lakat mellé szívecskés végű kulcs is jár. Bordó színű, bársony dísztasakban küldjük

Szív alakú lakat

Szív alakzat és piros szín. Csak is egyet jelenthet: szerelem. Ha Valentin napi ajándékra gondolok, akkor nekem mindig valamilyen szívecske alakú tárgy jut először az eszembe, szóval ez már csak a külseje miatt is biztosan tetszeni fog a párodnak.

A piros lakatra rágravírozzuk a neveteket, a megismerkedésetek dátumát és egy cuki párocskát is, akik titeket szimbolizálnak. A lakathoz jár egy szívecskés végű kulcs is. 

Valentin napkor, miután átadtad az ajándékot, menjetek el arra a helyre, ahol elcsattant az első csók, vagy ahol először mondtátok egymásnak:
-Szeretlek

Akasszátok fel egy hídra, kapura, vagy rácsra a lakatot. A kulcsot, pedig dobjátok bele egy folyóba vagy tóba. A lakatot onnantól kezdve már soha többet nem lehet kinyitni. Ez szimbolizálja a köztetek lobogó örök szerelmet.

Tuti tipp: 

Az egész napról készítsetek fotókat és videókat. Főként arról a pillanatról, amikor felakasztjátok a lakatot és eldobjátok együtt a kulcsot. Később remek lesz majd esetleg a gyerekeitekkel visszanézni ezt a szép emléket. A kihelyezett lakatot akár minden évben egyszer meglátogathatjátok, így mindig egy újabb program lesz számotokra. <3

Nos, azt hiszem a listám végéhez érkeztünk. Remélem tudtam Neked segíteni és megtalálod Nálunk a megfelelő Valentin napi ajándékot. Ne feledd, ha bármi kérdésed van egy termékkel kapcsolatban, akkor keress minket bizalommal e-mailben (kapcsolat@meseloajandekok.hu), vagy pedig a Facebook oldalunkon keresztül. Kollégáinkkal együtt, készséggel segítünk Neked. 🙂

Amennyiben szívesen megnéznél még más pároknak szóló ajándék ötletet is, akkor kattints ide és böngéssz kedvedre!

Boldog Valentin napot kívánok Neked és a kedves párodnak!

Szeretettel, Adri
Mesélő Ajándékok