Barion Pixel

Mikulás napi ajándék bizony nemcsak a gyerkőcöknek jár. Éppen ezért szedtünk össze ebben a cikkben egy szakajtónyi ötletes tippet, amelyekkel nem várt mikulás napi ajándékokkal lepheted meg a hozzád közel állókat.

Egy érdekes könyv mindig tökéletes mikulás ajándék lehet

Nincs az a roskadozó könyvespolc, ahol ne lehetne helyet szorítani pluszban még egy izgalmas könyvnek. Szóval, mikulás ajándékötletet keresel olyas valakinek, akinél olvasás nélkül nem múlhat el nap?

Akkor irány az online és offline könyvesboltok, és csapj le egy újdonságra, vagy zsákolj be valamilyen régi klasszikus darabot.

Névre szóló mézeskalácsos mesekönyv - lányoknak

Hogyha mellé sikerül az ajándékcsomagba csempészni egy leheletnyi csokit is, akkor már kész is a tökéletes meglepetés.

Adventi kalendárium férfiaknak és nőknek egyaránt

Az elmúlt évek egyik legszuperebb mikulás napi meglepetése, ami bizony nemcsak a gyerkőcöknek jár. Annál is inkább, mivel évről évre jönnek ki speciális újdonságok az adventi időszak kezdetére.

Nőknél minden bizonnyal a kozmetikumokkal kapcsolatos, a férfiaknál pedig a sör témájú adventi kalendáriummal lehet igencsak nagy örömöt szerezni. Az ajándékozott pedig minden egyes nap alig várja majd, hogy újabb és újabb pakkot nyithasson. Csak bírja türelemmel egészen december 24-ig.

karácsonyi kaparós poszter

Egyedi kaparós poszter az adventi időszakra

Mondhatni az előbbi mikulás ajándék ötlet pepitában. A különleges karácsonyi hangulatú, díszdobozos kaparós posztert tetszés szerint ki tudjátok tenni a nappali vagy a konyha falán, hogy aztán karácsonyig minden nap következzen valami izgalmas dolog.

Szám szerint 24 lekaparható felületet rejt a nem éppen hétköznapi poszter, amire mikulás napi meglepetésként biztosan nem számít majd az ajándékozott.

Persze biztosan érdekel, vajon miket is rejtenek a kaparásra váró mezők? Ez maradjon most még titok, és inkább derüljön ki élőben, pontosan milyen karácsonyi programok várhatnak rátok az ünnepi készülődés idejére.

Csúnya pulcsi a közelgő karácsonyi ünnepekre

A karácsonyi csúnya kötött pulóver az egyik legmenőbb dolog, amit bárki kaphat mostanság mikulás alkalmával. Mindegy, hogy piros, kék, zöld vagy fehér színben pompázik. Szerepelhet rajta a télapó, a krampuszok, a rénszarvasok, vagy bármilyen vicces felirat.

Csúnya pulcsi a közelgő karácsonyi ünnepekre

A karácsonyi csúnya pulcsi azt jelképezi, hogy nem felejtettél el gyereknek maradni. Hogy tudtok őszintén nevetni akár a gyerekesnek tűnő dolgokon is. Szóval, nyugodtan állíthatjuk, hogy mikulás alkalmából a csúnya pulcsi lehet az egyik legszuperebb ajándékötlet.

Csoki mikulás és nassolni való minden mennyiségben

Ugye nem gondoltad, hogy pont ezt a mikulás napi ajándékötletet hagyjuk ki a sorból? Ha ismersz olyat a környezetedben, aki valósággal rajong a csokoládéért és édes nyalánkságokért, akkor ennél jobb meglepetés nem is kellhet neki.

Csoki mikulás és nassolni való minden mennyiségben

A konkrét választást illetően szinte határtalanok a lehetőségeid. A klasszikus csoki mikulások mellett beszerezhetsz egy-egy prémium kategóriás különlegességet is. De lehet a meglepetés akár egy csokoládé darabkákkal kirakott adventi kalendárium is.

Boldog Karácsonyt! Fürdőkrém szett

Egyedi fürdőszett mikulás ajándékba csomagolva

Hogyha a párod, anyukád, vagy a lánytesód szeretnéd meglepni december 6-án, akkor egy minőségi készítményekkel telepakolt ajándék fürdőszettben is egész bátran gondolkodhatsz. Elvégre ki ne örülne a fárasztó decemberi napok végén, ha kényeztető fürdőzéssel feledkezhetne meg a gondokról?

Az egyedi fürdőszett azért is szuper ajándékötlet, mert az illatok és aromák terén gyakorlatilag végtelenek a variációs lehetőségeid, így az ajándékozott ízlésére szabhatod a meglepetést.

Sapka, sál és kesztyű a dermesztő téli napokra

Klasszikus, ugyanakkor mégsem elcsépelt meglepetés ötlet mikulás alkalmából. Merthogy legyünk őszinték, az igényes és szemre igencsak tetszetős látványt nyújtó kiegészítőknek mindig lehet plusz helyet szorítani.

Sapka, sál és kesztyű a dermesztő téli napokra

Ráadásul a vadiúj kesztyűt, sálat vagy sapkát viselve az ajándékozottad a hűvös decemberi napokon is mindig emlékezhet rád, hogy milyen figyelmes meglepetéssel készültél neki. Kihagyhatatlan ziccer és univerzális ajándékötlet, férfiaknak és nőknek, időseknek és fiataloknak egyaránt.

Izgalmas társasjáték, avagy minőségi program mikulás ajándék formájában

A hosszú téli esték, no meg a kényszer karantén egyik furcsa sajátossága, hogy rengeteg időt kell otthon tölteni. Ha már így alakult a helyzet, akkor érdemes kihozni belőle a lehető legtöbbet.

Small World társasjáték
panic lab társasjáték
sushi go

Például egy-egy lebilincselő társasjáték felett, amit mikulás alkalmából csempészel a szeretteid csizmájának a környékére. A társasjátékkal persze meglepheted akár az egész családot is, megteremtve ezáltal a minőségi közösen töltött idő tökéletes alapját.

Ami a témát illeti, gyakorlatilag korlátlanok a variációs lehetőségek. Az izgalmas fejtörőktől kezdve mehetsz akár a vicces társasjátékok irányába is. Aszerint választhatsz tehát, hogy a társasághoz és az általános hangulathoz mi illik leginkább.

Illatgyertyák és hangulatvilágítás a kellemes bekuckózáshoz

Az álmos és csendes vasárnap délutánok egyik leginkább üdítő elfoglaltsága, ha egy bögre forró kakaó társaságában sikerül bekuckózni a lakás egy kellemes pontján.

Ilyenkor nem kell más, mint a laptop a kedvenc sorozattal, vagy pedig egy izgalmas könyv, no meg a puha takaró.

Christmas Eve - Yankee Candle üveggyertya

Ha a párod, esetleg a család egyik tagja is előszeretettel hódol az ilyesfajta elfoglaltságnak, akkor a mikulás napi meglepetés témája máris adott. Elvégre a kellemes illatgyertyák még inkább új szintre emelhetik a dánok által tökélyre fejlesztett Hygge életérzést.

Persze ha már egyébként is szétnézel az illatgyertyák és otthoni dekor kiegészítők között, akkor sokféle egyéb inspirációra is bukkanhatsz. Úgyhogy megfejelheted az ajándékot többek között egy-egy konyhai, fali vagy egyéb dekor kiegészítővel is.

Plusz tipp: meglepetést kapni felnőttként is elképesztően izgalmas dolog. December 6-án kora hajnalban legyél Te az első ébredő otthon, és csempéssz mindenkinek a cipőjébe izgalmas meglepetést. Egyenesen imádni fognak érte.

.