Barion Pixel

Hogyan ajándékozz pénzt úgy, hogy a meglepetésed valóban kreatív és emlékezetes legyen? Milyen formában add át az esküvő, ballagás vagy diplomaosztó alkalmából ajándékba szánt bankjegyeket ötletes köntösbe csomagolva?

Cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk neked szám szerint hét megoldást, hogy az ajándékodat látva az ünnepelt fátyolos tekintette boruljon a nyakadba.

Ajándékozhatsz pénzgyűjtő perselyt, természetesen nem üresen

A persely örökzöld ajándéknak számít, ami sosem megy ki a divatból.

Persze nem feltétlenül kell megragadnod a retro kutyás verziónál, amely a kilencvenes években nem nagyon hiányozhatott egyetlen gyerekszobából sem.

Ha pénzzel együtt ajándékoznál perselyt, akkor mindenképp érdemes átlátszó verziót választanod. Az ajándékozott számára így kapásból világos lesz, hogy valójában mekkora meglepetéssel kedveskedsz neki. Ha pedig ketten vannak az ünnepeltek, akkor páros persellyel is kedveskedhetsz nekik

Esernyő, amelyet kinyitva záporozhatnak az ötezres bakjegyek

Habár kicsit nehezebb lesz becsomagolnod, mint mondjuk egy bekeretezett gratulációt, ugyanakkor az esernyő mindenképp ötletes formája lehet a bankjegyek ajándékozásának.

Szerezz be pluszban néhány csiptetőt, és egyenként akaszd fel a papírpénzeket a szövet belső felére. Mindenképp kérd meg az ünnepeltet, hogy a jelenlétedben próbálja is ki az ernyőt. Figyeld majd az arcán a meglepődést, amikor egy gombnyomásra elé tárul a pénzeső.

Csomagold be, akár egy finom bonbont

Az ajándékozott kedveli az édességet, és egy-egy bonbonnak is nehezen tud ellenállni? Van esetleg kedvence? Akkor használd fel a csomagolást, szedd ki belőle a csokoládét, és töltsd fel az üresen maradt helyeket értékes bankjegyekkel.

Ajándékozás után egész bátran cukkolhatod is, hogy kínálja meg a jelenlévőket az újonnan kapott nyalánkságból. Persze amint meglátja a doboz tartalmát, valószínűleg kevésbé lesz hajlamos a kínálásra.

Tálald úgy, akár egy finom tortát

Minden bizonnyal Te sem nagyon találkoztál még olyan emberrel, aki nem szeret ajándékba tortát kapni.

Persze az ízek kapcsán lehetnek eltérések, hiszen valaki a fekete erdőért rajong, mások az csokoládét favorizálják, és még kismillió változatot tudnánk felsorolni

Pénztortát viszont csak nagyon kevesen kapnak ajándékba. Pontosan ezért bíztatunk arra, hogy az ünnepeltnek szánt pénzösszeget váltasd fel ezer forintos címletekre, és a segítségükkel formálj meg egy különleges torta alakot.

Semmi bonyolultra nem kell gondolnod. Egy kör alakú műanyag tálcán, néhány díszes masnin és egy szabad délelőttön kívül csak némi kreativitásra lesz szükséged ehhez a szívhez szóló szuvenírhez.

Cuki plüssfigura kitömött zsebekkel

A hölgyek egyszerűen imádják őket, de a puha tapintás miatt az urak sem feltétlenül rettennének vissza, ha egy hatalmas plüssfigurával lepnéd meg őket. Főként akkor, ha a kiválasztott kutyát, macskát, macit vagy egyéb állatot megformázó figura zsebei értékes bankjegyekkel vannak kitömve.

Célszerű tehát a játékboltban olyan plüssállatot választanod, amelyik elegendő tartozékkal van felszerelve ahhoz, hogy a különféle címleteket kellő megbízhatósággal el tudd helyezni rajta.

Tízezresek lufiba bújtatva

Képzeld el a meglepődést, amint a szokásos borítékok és üdvözlő kártyák helyett Te egy hatalmas luficsokorral állsz oda az ünnepelt elé.

szuvenírt, és jobban szemügyre veszi az egyes luftballonokat, csak akkor tűnnek fel neki a lufikon belül megbújó bankjegyek.

Arra viszont figyeljetek oda, nehogy pikk-pakk kipukkadjon valamennyi „pénztárcaként” használt luftballon, és elvesszen az értékes ajándék egy jelentős része.

Egy fa, amelyen papírpénz terem

Habár húszezres bakjegyeket termő fa még nem létezik, egy hasonló ajándékkal ettől függetlenül kedveskedhetsz. Vagyis vásárolj egy szép és egészséges citromfát, esetleg japán cseresznyefát, amely elfér egy közepes méretű cserépben is.

Az ágakra pedig tűzd fel a forint papírpénzeket, hadd csodálkozzon a különleges ajándékod láttán minden szemlélő.