Barion Pixel

Ha átgondolom az évet és számba veszem a szeretteimet, mindig rájövök, hogy akár 10-15 olyan alkalom is van, amikor ajándékot kell vásárolnom egy rokonomnak, vagy egy barátomnak. Évről-évre egyre kevesebb az opció, hogy mit adhatunk ajándékba. Főként azért, mert a kezdetekkor már minden „olcsóbb” lehetőséget megvettünk, és ezek után már csak a nagyon drága verziók maradnak.

Had mutassak a gravírozott ajándékok között olyanokat, amik pénztárcabarátok, szépek, mosolyt csalnak az ajándékozott arcára, emlékezetesek és még praktikusak is.

Whiskys stílusú gravírozott flaska szett

Gravírozott flaska szett szülinapra, vagy karácsonyra férfiaknak

A férfiakat nem könnyű személyes ajándékkal lenyűgözni, de hidd el ezzel az egyedi flaska szettel nem lőhetsz mellé. A férfiak nagy többsége szereti az alkoholos italokat.

Szóval biztosan tetszene neki egy olyan tároló, amibe a kedvenc italát töltheti, viccesen néz ki és még a saját neve is rajta szerepel.

A Whiskys stílusú flaska szett bármilyen alkoholos itallal felölthető. Díszdobozban küldjük el Neked. Jár mellé két acél pohárka és még egy utántöltő tölcsér is.

A gravírozott ajándék elejére az általad megadott nevet, évszámot és hónapot gravírozzuk. Régóta hatalmas kedvenc a vevőink körében. Leginkább születésnapra szokták vásárolni, de karácsonyi ajándék gyanánt is remekül megállja a helyét.

Érdemes esetleg mellé még egy üveg alkoholos italt is ajándékozni és úgy lesz teljes a szett és az öröm. 🙂

Gravírozott szívlakat évfordulóra, Valentin napra, vagy házassági évforduló alkalmából

A párodnak ajándékot találni úgy gondolom egyszerű dolog. Ha még is elakadnál, ez a szív alakú szerelemlakat nem csak romantikus ajándék ötlet, de egy jó hétvégi program is számotokra.

A piros szív lakat magán hordozza a keresztneveteket, és a megismerkedésetek helyszínét.
Az örökké tartó  szerelmet jelképezi.

Szerelemlakat, szív alakú. Egyedi felirattal gravírozzuk. A lakat mellé szívecskés végű kulcs is jár. Bordó színű, bársony dísztasakban küldjük

Jár hozzá egy szívecskés végű kulcs, amellyel nyitható és zárható a szerkezet.
Két fajta verziót is találsz a weboldalunkon. A szerelemlakatot hozzáillő bársonytasakban küldjük el számodra.

Ha megkaptad, egyszerűen csak keress egy megfelelő randi alkalmat. Akasszátok fel egy lakatfalra, hídra, vagy egy kerítésre ott ahol egy pár lettetek. A kulcshoz keressetek egy közeli folyót, vagy tavat és együtt dobjátok el jó messzire. 

Remek évfordulós ajándék pároknak. Valentin napra és első házassági évfordulós ajándék gyanánt is meleg szívvel ajánljuk!

 

Egyedi feliratos, sörösüveg formájú sörnyitó

Gravírozott sörnyitót névnapra férfiaknak, vagy csak úgy…

A névnapok olyan gyorsan jönnek-mennek, hogy én személy szerint hajlamos vagyok megfeledkezni róluk. Még jó, hogy anyukám mindig figyelmeztet, amikor közeleg egy rokonom névnapja.

Egy ilyen alkalomra elegendő egy kisebb, ám annál frappánsabb meglepetéssel előállni. 

Adhatsz csokit, képeslapot, de helyette simán ajándékozhatsz például egy ilyen vagány, neves sörnyitót. Főként, ha egy férfi szeretted névnapját ünneplitek.

Alumínium anyagának köszönhetően pillekönnyű. A kulcscsomóra felrögzíthető, így mindig kéznél lesz. Vicces szövege miatt biztosan tetszene egy férfi szerettednek. Választható színekben készítjük.

s kampó kutyabilétára
Egyedi cicabiléta
Csont alakú kutyabiléta választható színben

Gravírozott kutyabiléta, vagy cicabiléta gazdiknak

Manapság már rengeteg embernek van valamilyen kisállata. Kutyusa, cicája, nyuszija, stb. A kisállatunk olyan, mintha a gyerekünk lenne. Féltjük, óvjuk és leginkább mindig biztonságban akarjuk őt tudni.

Ha már a biztonságnál tartunk. Ugye a Te kutyusodnak, vagy cicusodnak is van bilétája? Nagyon fontos, hogy minden nyakörvén legyen egy. Rajta a nevével, a telefonszámoddal és akár a címeddel is.

Sok kutyus és cicus veszik el évente, főként szökés miatt. De, ha lóg a nyakában egy gravírozott biléta, akkor már  is jobbak az esélyei, hogy minél hamarabb visszakerüljön hozzád.

Ha tetszenek a kisállat bilétáink, és szeretnél belőlük több féle verziót is látni, akkor egyszerűen csak kattints ide és már is az állatimádóknak szóló ajándék ötletek oldalunkon találod magadat.

ajándék óvónéniknek, egyedi kulcstartó
Nyolcadikos ballagási ajándék kulcstartó
Szerelmes kulcstartó naptárral. Személyre szabott evfordulos ajandek. Végtelen jellel, szívecskével.

Gravírozott kulcstartó, praktikus meglepetés magadnak, vagy egy szerettednek

Az egyedi kulcstartó | családos kiadás egy gravírozott kulcstartó. Szuper ajándékötlet karácsonyra nőknek. A feliratokat te adhatod meg rá, választható tibeti ezüst charmokkal.

Egyedi családos kulcstartó, karácsonyi ajándék nőknek

A 2020-as Karácsony legvásároltabb terméke az egyedi családos kulcstartó volt. Rákerülnek a családtagok nevei és a hozzátartozó figurák. A szívek közé, pedig azt a feliratot helyezzük, amit Te szeretnél.

A gravírozott kulcstartó egy szép Mesélő Ajándékos hátlapra kerül rá. Egyből átadható az ajándékozottnak. Remekül mutat a lakáskulcs mellett, és amikor csak ránézel, eszedbe jutnak Ők, akik számodra a legfontosabbak.

baba emlékőrző kulcstartó

Babaemlékőrző kulcstartó

Egy kisbaba érkezése maga a csoda. Mindenki örül neki, boldog miatta és összehozza a családot.

A babaemlékőrző kulcstartó a születés pillanatának emlékét őrzi. Rajta a baba adataival, a nevével és kis cuki babás grafikákkal. Ez a gravírozott ajándék remek meglepetés például a babaköszöntő bulira, vagy akár keresztelőre.

Ha szeretnél más babaköszöntő ajándék ötletet látni, akkor kattints ide!

Házassági évforduló ajándék | Idővonal kulcstartó. Lepd meg vele a kedvesedet az évfordulótok alkalmából. Gravírozott medál, rajta a legfontosabb emlékekkel. Választható charmokkal.

Idővonal kulcstartó, házassági évfordulóra, Valentin napra, vagy nászajándékba

Ha közeleg a házassági évfordulótok, akkor ne feledd meglepni a kedvesedet. Az idővonalas kulcstartón a legszebb emlékeid szerepelnek. A megismerkedésetek dátuma, az esküvőtök napja, vagy a gyermekeitek születésének pillanata.

Ha még választasz rá egy-két cuki fityegőt is, mondjuk szívet, vagy végtelen jelet, akkor igazi romantikus ajándék válik belőle. Remek ajándék ötlet nőknek!

Természetesen gravírozott kulcstartóból még rengeteg félét találsz a weboldalunkon. Ide kattintva egyből a kulcstartók aloldalon találod magad.

Kisujj eskü nyaklánc pár barátnőknek
Ajándék keresztelőre, emlékőrző nyaklánc
családfa ékszer anyának

Gravírozott ékszerek ajándékba, lányoknak

A hölgyek többsége egyszerűen imádja a szép ékszereket és persze plusz pontot jelent ha a nyaklánc még különleges is, vagy egyedi, ezáltál csak neki lehet olyan.

A Mesélő Ajándékok weboldalon megannyi  szép gravírozott ékszerrel találkozhatsz. Vannak olyanok, amiket anyukáknak ajánlunk, és persze készítettünk már legjobb barátnőknek és lánytestvéreknek szóló nyakláncokat, valamint páros ékszert is.

A gravírozott ékszerek között a személyes kedvenceink a csináld magad ásvány karkötők, amiket személyre szóló, gravírozott medálokkal együtt küldünk el a vásárlóink részére. A hat legkedveltebb karkötő típust itt láthatod:

Rose gold-Ónix ásvány karkötő szett: csináld magad ékszer
Hajnalcsillag ásványékszer - csináld magad karkötő
Pillecukor rózsakvarc karkötő szett - csináld magad ékszer

Rose gold-Ónix ásvány karkötő szett. Fényes ónix és rozé arany színű hematit ásványokkal.

Hajnalcsillag ásványékszer. Ónix és Hematit ásványokból.

Pillecukor rózsakvarc karkötő szett, hematit köztesekkel.

Édes álom ásványkarkötő - csináld magad ékszer
Hópihe, tejkvarc ásvány karkötő - csináld magad ékszer
Angyali érintés gravírozott karkötő ásványból - csináld magad ékszer

Édes álom ásványkarkötő. Tejkvarc, rózsakvarc és rekonstruált akvamarin ásványokból.

Hópihe, tejkvarc ásvány karkötő. Cirkónia köves köztesekkel.

Angyali érintés gravírozott karkötő. Rózsakvarc, hematit és lótuszvirág faragású kagylóhéj  ásványokból.

Horgász szobor gravírozással, ajándék horgásznak

Gravírozott szobrok és díjak

Végezetül bemutatnám Neked a különböző szobrainkat. Minden egyes darabot egyedi feliratú, gravírozott lapkával látunk el. A lapka színét és a betűstílust Te magad választhatod ki rá.

A gravírozott szobraink leginkább hobbikhoz kötődnek. Így találsz köztük vadászoknak, horgászoknak, futóknak, hokizóknak, kosarazóknak, lovasoknak és futbalistáknak szóló verziókat.

Ezeket mind ide kattintva éred el!

Diplomaosztó ajándék, diplomás lány szobor gravírozással
Oscar szobor gravírozással, Oscar-díj ajándék

Legkedveltebb termékeink közé tartozik a szülinapi ajándéknak szánt Oscar szobor és a diplomaosztó ajándék gyanánt készült diplomás fiú és lány szobraink. 

 

Nos, ezek lettek volna a gravírozott ajándékok. Remélem tetszettek és találsz köztük számodra megfelelőt. 🙂 Ha gondolod nézz még be az újdonságaink közé, mert oda szinte minden héten kerülnek fel új ajándék ötletek. 

Szép napot kívánok!
Adri