Barion Pixel

Ajándék ötletet keresel a legjobb barátnődnek, de nem szeretnéd a fél fizetésedet erre áldozni? Bebizonyítjuk neked, hogy a szívhez szóló, kreatív és ötletes ajándékoknak nem feltétlenül kell drágának lennie.

Böngészd át nyugodtan a lenti ajándék ötleteket, és figyeld a gyermeki örömöt a barátnőd arcán kicsomagoláskor.

Kedves és szívhez szóló üzenetek az év minden napjára

Nem kell hozzá más, mint egy közepes méretű dunsztos üveg, háromszázhatvanöt /vagy hat/ darab színes post it cetli, egy vastagon fogó toll, és persze némi kreativitás. 

Írj mindegyik lapra valami kedves, vicces, vagy megható dolgot a barátnődnek, hajtsd őket össze, aztán pedig tedd bele az üvegbe.

Filléres ajándék, aminek az eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen lesz. Hogy miket írhatsz a cetlikre? Ami csak eszedbe jut. Egy poén, amit csak ti ketten ismertek, egy gyakran dúdolt zeneszám, közösen megnézett film címe, vagy például úticél, ahová együtt jutottatok el annak idején.

Érdemes váltogatnod a tréfásabb és viccesebb, valamint az érzelmesebb, meghatóbb üzeneteket a tökéletes összhatás kedvéért.

Egyedi válogatás a közös emlékeket megörökítő fotókból

Egy kellő igényességgel összehangolt fotó kollázs örökzöld meglepetésnek számít, és minden bizonnyal a legjobb barátnőd is kiemelt helyet szentel majd neki a lakás egy frekventált pontján.

Egyedi válogatás a közös emlékeket megörökítő fotókból

Egy kellő igényességgel összehangolt fotó kollázs örökzöld meglepetésnek számít, és minden bizonnyal a legjobb barátnőd is kiemelt helyet szentel majd neki a lakás egy frekventált pontján.

Nincs más dolgod, mint kigyűjteni tíz-húsz együtt készített fotót, majd egy ingyenes online programban kollázst készíteni belőlük.

A kinyomtatott képeket Te magad is felragaszthatod egy bárhol megvásárolható keretre, de ha profi csapatra bíznád a készítést, akkor is meg lehet az egész ajándék pár ezer forintból. Persze ne lepődj meg rajta, ha a kreatív alkotás folyamatában Te magad is elkezdesz majd erős vágyat érezni egy hasonlóan megkomponált fali kép iránt.

Hívd át egy hamisítatlan „otthonülős” csajos estére

Beszéljetek meg előre egy szabad időpontot, amikor mindketten ráértek egész estére. Hívd át, és készülj elő egy ízig-vérig lányos estére. Milyen hozzávalókra lehet szükséged?

Először is dobj össze egy könnyed vacsorát, hogy mindketten jóllakottan kezdhessetek neki a „kivel mi történt mostanság” kérdések átbeszélésének. A bevásárlás közben el ne felejts beszerezni egy üveggel a barátnőd által leginkább kedvelt borból, hogy még inkább oldott hangulatban teljen a beszélgetés.

Vacsora után üljetek át a kényelmesebb kanapéra, nosztalgiázzatok kicsit a régi időkön és elevenítsétek fel a közös emlékeket. Könnyen lehet, hogy a barinőd a legkedvesebb szülinapi vagy névnapi ajándékot kapja ilyen formában tőled. Sokszor egy őszinte beszélgetés komolyabb ajándékkal érhet ugyanis fel, mint a legdrágább ékszer vagy éttermi meghívás.

Bambusz fakanál szett barátoknak

A barátnőd mennyire mozog otthonosan a konyhában?

Érdekli a gasztronómia, netán előszeretettel talál ki új recepteket és kísérletezik az újhullámos konyhai művészettel? Akkor bátran kitalálhatsz neki olyan meglepit, ami kapcsolódik a szeretett érdeklődési köréhez.

Nézz körül néhány főzős blogon, keress rá a mostanság divatos konyhai kiegészítőkre, és jó eséllyel pillanatok alatt rátalálhatsz néhány trendi megoldásra. Amennyiben az ajándékozott kedveli a gyakorlatias meglepetéseket, akkor valamilyen főzős kiegészítő telitalálatnak bizonyulhat.

Az együtt töltött időnél nincs értékesebb ajándék

Mondhatni nem kerül pénzbe, de mindenki számára az egyik legértékesebb dolog az idő. Ha fontos számodra a legjobb barátod, akkor ajándékozz neki az idődből. Menjetek el együtt bicózni egyet, vagy vigyetek magatokkal plédet a szabadba és piknikezzetek. Üljetek be egy jó kis mozifilmre, vagy egyszerűen kávézzatok és sütizzetek a kedvenc cukrászdátokban. A lényeg, hogy értékes és minőségi időtöltés legyen, bár, ha Ti együtt vagytok ez biztosan így lesz!

Ha az együtt töltött boldog perceket szeretnéd még inkább feldobni és kifejezni a szeretetedet, akkor ezekkel a barátnős ajándékainkkal biztosan sikert arathatsz. Egy szép csillagtérkép dekorációs elem, egy cuki bögre, vagy egy közös kuckózós barátnős párna minden csajszi szívét megdobogtatja. A barátnőd biztosan oda lesz tőle, főként, ha csak egy átlagos hétköznapon leped meg vele! 🙂

Csillagkép ajándék barátnőknek
Egyedi barátnős bögre - avokádó és toast
Barátság páros párna - legjobb barátnőknek

Egy különleges bögre, amiből a forró kakaó is jobban esik majd

Hidd el, hogy az egyedi bögre még mindig nem számít elcsépelt ajándék ötletnek. Sőt, a technika folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már olyan spéci darabokat tudsz készíttetni, amivel a legszebb emlékek is felelevenednek.

Mostantól tehát nem lesz kérdés a hozzád közel álló személy részéről, hogy az ébredés után elfogyasztani kávét, teát vagy kakaót melyik bögréből igya meg.

Amikor kinyitja a konyhaszekrényt, minden bizonnyal a tőled kapott különlegesség lesz majd a befutó.

Unikornisos bögre - ajándék lányoknak

Az unikornisos, forró csokis bögrénket azzal a névvel készítjük el, amivel Te kéred. Rendelhetsz egyet a legjobb barátnődnek, vagy megvásárolhatod párban is. Így, amikor találkoztok, ezekkel a kezetekben ülhettek le a szokásos pletyózásra. Cuki és praktikus ajándék barátnőknek!

Pihe-puha lábbeli, pedikűr kellékekkel megspékelve

Ez az ajándék ötlet a következőképpen fest. Szerezz be egy puha papucsot, lehetőség szerint a barátnőd lábméretének megfelelőt. Ha megvan, akkor vegyél mellé néhány praktikus lábápoló készítményt, és tedd bele őket a papucs belsejébe.

Így a csomagot kibontva lesz majd nagy meglepetés. A bársonyosan puha mamusz tökéletes lehet a hideg téli estéken történő könyvolvasáshoz, sorozatnézéshez vagy bekuckózáshoz, a vele együtt érkező szett pedig segítséget jelenthet az időnként esedékes lábápoló rutin tökéletes kivitelezéséhez.

Mini kollekció a szokásos testápoló rutin felpezsdítéséhez

Télen a száraz és hideg levegő miatt, nyáron pedig a szélsőségesen magas hőmérséklet és a tikkasztó napsütés okán van mindenképpen szükség a hidratálók, testápolók és különféle arcmaszkok alkalmazására.

Tökéletes inspirációt nyújt mindez egy ajándék ötlethez a barátnőnek. Szerezz be egy filléres tételnek számító lezárható dunsztos üveget, és pakold jól tele kisméretű testápolókkal. Jöhet minden, testvaj, testjoghurt és hidratáló krém is. Minél többet sikerül a csomagba tuszkolni, annál jobb.

A számodra olyannyira kedves személyt így hosszú hónapokra el tudod látni a hatékony testápoláshoz nélkülözhetetlennek számító készítményekkel. Ő pedig mindig hálás szívvel gondolhat rád, amikor csak megpillantja a fürdőszoba szekrényen türelmesen várakozó kollekciót.

Ha szívesebben vásárolnál kész termékeket, akkor ezek a kozmetikumaink remek választások lehetnek a legjobb barátnőd számára. Színesek, illatosak, szépek. Legjobb ajándék barátnőknek! 

Álomszuszék ajándékcsomag
Ananászos testvaj
Édes málna szivacsos tusoló radírszappan

Különleges ládika sorozatnézéshez és mozizáshoz

Kinek ne esne jól időnként elvonulni a világ elől, és egy izgalmas film vagy sorozat társaságában megfeledkezni néhány órára a világ gondjairól?

Hogyha a barátnőd is a nagy filmrajongók közé tartozik, akkor meglepheted őt egy hamisítatlan filmes kelléktárral.

Elsőként egy közepes nagyságú dobozra vagy ládikára lesz szükséged.

A kinézete annyira nem lényeges, mert úgyis a tartalmára fogunk koncentrálni. Merthogy bátran kerülhet a filmes szettbe minden földi jó, aminek az ember a nagy filmnézés közben hasznát veszi.

Mikre gondolunk? Mindenképpen hasznos lehet egy könnyű pokróc, hogy a hosszabb mozifilmek alatt se kelljen a hidegtől tartani. Természetesen a popcorn, ropi, nachos vagy egyéb rágcsa kihagyhatatlan kelléknek számít, ezért a barátnőd kedvencei mindenképp kapjanak helyet a dobozban. Egy üveg finom bor, esetleg üdítő és párna pedig csak hab lehet a képzeletbeli tortán.

Kisujj eskü nyaklánc pár barátnőknek

Páros nyaklánc, mert az ékszereket minden nő szereti

Egy nyaklánc Neked, egy pedig Neki. Mindig a nyakatokban hordhatjátok, a barátságotokat, a köztetek lévő szeretetet és az összetartást szimbolizálja. 
A nemesacél nyakláncok medáljaira a nevetek kezdőbetűit gravírozzuk. Hordjátok egymáséit, hogy bárhol is legyetek, mindig gondoljatok egymásra!

A barátnőknek készült nyakláncokat elegáns bársonytasakba csomagola küldjük el, így egyből átadható az ajándékozottnak. Biztosan mosolyt csal az arcra!

Bátran gondolkozhatsz csomagban is

Bizony akad olyan szituáció is, amikor a rendelkezésre álló ajándék ötletek között sehogy sem tudsz dűlőre jutni. Egyszerűen nem vagy biztos a választásban, fogalmad sincs minek örülne leginkább a barátnőd.

Tipikusan ez az a helyzet, amikor egy frappáns kis csomag összeállítása pillanatok alatt képes feloldani a dilemmát. Nem kell hozzá más, mint egy designos ajándéktáska, amibe szépen sorban mehetnek a kisebb és nagyobb meglepetések.

Sokszor ugyanis a kisebb kaliberű ajándékokból összeállított kombinációval tudod megütni a főnyereményt, amiről a barátnő kicsattanó öröme fog leginkább árulkodni.

 

Az említett barátnőknek szóló ajándékokon kívül még az alábbiakat javasoljuk! 🙂 Reméljük találsz közöttük olyat, ami megfelelő lesz. Ha megnéznéd az összes barátos ajándékunkat akkor kattints az alábbi gombra:

Barátnős ajándék - cuki párna
Barátnős bögre - legjobb barátoknak
Black & Gold notesz- legjobb barátnőnek
Szülinapi ajándék barátnőnek. Gravírozott, acél kulcstartó barátnős idézettel. Személyre szabható. Választhatsz rá fityegőket is.
Tea legjobb barátnak

Szívből reméljük, hogy ez a blogbejegyzésünk is elnyerte a tetszésedet. Ha ezeken kívül jól jönne még néhány barátnőnek szóló ajándék ötlet, akkor kattints ide és nézelődj kedvedre. 🙂

Ha kérdésed, vagy kérésed van, keress minket bizalommal a kapcsolat@meselajandekok.hu email címen, vagy Facebook üzenetben. Kollégáink készséggel segítenek mindenben! 🙂