Barion Pixel

Az 50. születésnap bizony komoly mérföldkőnek számít a legtöbb ember életében. Egyszerre hatódik meg ilyenkor az ünnepelt a neki szánt meglepetéseket látva, miközben az örömkönnyeit törölgetve akaratlanul is eszébe jut, mennyire gyorsan szalad az idő.

Egy biztos, az 50. szülinapjához közelítő barátod vagy családtagod megérdemli azt, hogy egészen különleges ajándékkal kedveskedj neki a jeles ünnep alkalmából.

Hogy némileg hozzájáruljunk a meghitt ünnepi hangulathoz, mutatunk neked néhány ajándék ötletet az 50. születésnapra, amelyekkel széles mosolyt csalhatsz a születésnapos arcára.

Szép kerek évfordulóhoz bizony nem hétköznapi ajándék dukál

Sokan egyetlen nagyobb horderejű ajándékra gondolnak, reménykedve abban, hogy sikerül telibe trafálni az ünnepelt kívánságát.

Pedig könnyen lehet, hogy nagyobb örömöt tudsz okozni több kisebb meglepetéssel egy csomagban.

Ha már úgyis a kerek 50. születésnapról van szó, akkor miért ne adhatnátok az ünnepeltnek pontosan 50 szívhez szóló szuvenírt? Természetesen nem kell mindegyiknek nagy értékűnek lennie.

 Az ajándékcsomagba kerülhet például névre szóló képeslap, kulcstartó, vicces kitűző, egy évszámos bögre, vagy éppenséggel saját kezűleg készített üdvözlőkártya is.

50 éves szülinapi ajándék ötlet férfiaknak - gravírozott flaska szett
50. szülinapra ajándék - lézerkardos egyedi bögre
50 éves szülinapi ajándék ötlet férfiaknak - gravírozott flaska szett
50. szülinapra ajándék - lézerkardos egyedi bögre

Még jobb, ha a meglepetés összeállításába bevonjuk a többi családtagot, valamint a barátokat is. Az unokák például rajzolhatnak valami szépet, de kis kreativitással és ügyességgel további DIY ajándékok is kerülhetnek még a kosárba.

A közös készülődés izgalmát pedig csak tovább fokozza majd az együtt kivitelezett csapatmunka. Az ünnepelt arcáról pedig majd le sem lehet törölni az önfeledt mosolyt, amikor az egész család együttes erőfeszítésének a gyümölcsét átnyújtjátok neki a nagy napon.

Ajándék ötletek, amelyek segítenek feleleveníteni a legszebb emlékeket

Az 50 év már abba a kategóriába esik, amikor az ember akaratlanul is megáll egy pillanatra, és hálát ad az eddig átélt felejthetetlen élményekért. Pontosan ezért számít nagyon is nyerő ajándék ötletnek minden olyan meglepetés, ami segít egy kicsit nosztalgiázni.

Az egyik kézenfekvő megoldást a fotóalbum összeállítása kínálja. Nyugodtan kutassátok fel a családi albumot és válasszatok ki néhányat a születésnapos gyermekkori, iskolás, vagy éppen esküvői fotói közül.

Persze bátran kerülhetnek a válogatásba képek a gyermekek és unokák születéséről, esetleg a katonaévekről, vagy egy-egy emlékezetes családi történésről.

De összerakhattok egy igazán klassz retro csomagot is. Vagyis járjatok kicsit utána annak, hogy ötven évvel ezelőtt milyen ruhadarabok, zeneszámok, ékszekerek, kiegészítők és egyéb cuccok számítottak menő dolognak. Ha csak néhányat sikerül beszereznetek ezek közül a régi holmik közül, minden bizonnyal azzal is felejthetetlen örömöt szereztek majd a szülinaposnak.

Némi utánajárással talán még egy olyan újság címlapját is elő tudjátok keríteni, amelyik napra pontosan ötven évvel korábban jelent meg.

Ami pedig a fotókat illeti, ha szeretnétek egy kicsit kreatívabb megoldást választani, akkor az összegyűlt vendégsereg akár közös videós vetítést is tarthat, egyenként megtekintve a felejthetetlen pillanatokról készült képeket.

Egy különleges élmény tökéletes ajándék lehet 50. születésnapra

Élményt ajándékozni kivétel nélkül bármelyik születésnapon nyerő ötletnek számíthat, de az ötvenedik évfordulón még inkább.

A lehetséges programokat tekintve pedig többféle irányba is el tudsz indulni.

Adhatsz ajándékba például olyan élményt, amelyre a szülinapos egész életében vágyott, és még hiányzik a bakancslistájáról. Ilyen lehet például az első repülőút, egy labdarúgó mérkőzés a kedvenc focicsapat arénájában, vagy egy szeretett hobbihoz köthető izgalmas program.

Szervezhetsz továbbá egy meglepetés bulit vagy vacsorát is, ahová meghívhatod a családtagokat, rég nem látott barátokat, osztálytársakat, illetve volt kollégákat. Egy ilyen különleges estét leszervezve olyan megható élménnyel ajándékozhatod meg az ünnepeltet, amelyre nagy valószínűség szerint még évek múlva is könnyes szemekkel fog emlékezni.

Egyedi csillagtérkép születésnapra

Kevés szebb és különlegesebb 50. születésnapi ajándék létezik ennél a meglepetésnél. A képen az a csillagállás szerepel, amely 50 évvel ezelőtt, az ajándékozott születésének a napján pompázott az égbolton. Hát nem csodálatos? Visszanézheted a saját csillagállásodat. A csillagkép ajándék remek dekorációs elem és egy szívet melengető, kedves tárgy.

A csillagálláson kívül azzal a szöveggel készítjük el, amelyet Te szeretnél rá. A kép belekerül egy üvegezett, fekete színű fakeretbe és még ajándékcsomagolással is ellátjuk, így egyből átadható az ajándékozottnak. Biztos vagyok benne, hogy a csillagtérkép, nőknek és férfiaknak egyaránt nagyon tetszene. Szuper születésnapi ajándék ötlet! 🙂

 

Szülinapi ajándék csillagtérkép
Egyedi, szülinapi bögre

Ajándék 50. születésnapra, a praktikusság jegyében

Az 50. születésnaphoz érkezve már legalább 40 szülinapi ajándékozás áll mögöttünk, ami valljuk be rengeteg. Nem lehet minden alkalomra a legszuperebb meglepetést adni, de ha praktikus ajándékkal készülnél a kerek alkalomra, akkor egy egyedi bögre jó választás lehet.

A felirat az 50. születésnapjára emlékezteti az ünnepeltet. Jól esik belőle a reggeli kávé és minden nap feldobja az embert, mert eszébe juttatja a szeretteit, akiktől ezt a szülinapi bögrét kapta. Van amikor egy kisebb ajándék hozza el a kívánt hatást. Ezért is érdemes átgondolni, hogy olyan dologgal lepjük meg a szerettünket, ami biztosan mosolyt csalhat az arcára.

Az említett szülinapi ajándékokon kívül még az alábbiakat javasoljuk az 50.-re! 🙂 Reméljük találsz közöttük olyat, ami megfelelő lesz az ünnepelt számára. Ha megnéznéd az összes születésnapi ajándékunkat akkor kattints az alábbi gombra:

Egyedi feliratos cigarettatárca
Egyedi kitűző 50. szülinapra
Söröskorsó 50 éves szülinapra
születésnapi ajándék férfiaknak - vicces flaska szett
Top Pasik fémbögre, 50. születésnapra
Egyedi, Zippo öngyújtó - saját névvel, évszámmal

Amennyiben olyan szülinapi ajándék tetszik meg, amely nem kimondottan 50. születésnapra készült, akkor se csüggedj! A legtöbb termékünket mi magunk tervezzük és gyártjuk, így szinte mindegyiket eltudjuk készíteni 50-es kivitelben is! 🙂 Ha kérdésed, vagy kérésed van, keress minket bizalommal a kapcsolat@meselajandekok.hu email címen, vagy Facebook üzenetben. Kollégáink készséggel segítenek mindenben! 🙂

Reméljük tetszett a blogunk, ha igen, írd meg nekünk kommentben! 🙂