Barion Pixel

Minden évben, amikor beköszönt a tavasz, egy búcsú ünnepség is kezdetét veszi, ami nem más, mint a ballagás. A bölcsödéktől elkezdve, az óvodákon át, egészen az általános iskolákig, a középiskolákig és az egyetemekig. Minden intézmény elbúcsúzik az elballagó diákjaitól és a csemetéitől. A ballagás egy fájdalmas és egyben örömteli búcsú. Hiányozni fog a megszokott közeg, a barátok, a kedves pedagógusok. Azonban egy új kaland is kezdetét veszi, ami megannyi új emberrel, élménnyel, sikerrel kecsegtet.

A ballagási esemény emlékezetessé tételére olyan ballagási ajándékok valók, amik különlegesek, személyre szólóak, praktikusak és megmelengetik az ember szívét. Ebben a blogcikkünkben össze is gyűjtöttünk sok ballagási ajándék ötletet. Itt megtalálhatod, amit keresel! Jó olvasást kívánunk Neked! 🙂

Ovis ballagóknak

Olyan kicsi, olyan törékeny, szinte még csak most született és már is elballag az oviból? Iskolás lesz? Az idő gyorsan telik, épp, hogy feleszmélsz a picúrkád már nem is olyan picúrka. Az ovis ballagás rendkívül édes és érzelmes esemény. A gondtalan, játszós napok véget érnek és kezdetét veszi valami új, valami komolyabb, az iskola.

Ballagó tarisznya gyerekeknek
Unikornisos kulacs saját névvel
ovis tarisznya

Ovis ballagási ajándék gyanánt remek választás lehet egy cuki tarisznya, amelyet akár nagy tételben az egész csoportnak megtudtok rendelni. Ha csak a gyerkőcödet lepnéd meg vele, akkor rejts el benne egy zsírkrétát, vagy egy kisebb csokit. A mókás kulacsok szebbé tehetik az iskolakezdés napjait.

Emlékszem gyermekként, amikor kezdődött a suli, csak azért vártam, mert az új és szép dolgaimat szerettem volna kipróbálni. Ha anya reggel a kedvenc kulacsomba tette az innivalómat, akkor nagyon örültem és boldogan vittem magammal a suliba. A te gyerkőcöd örülne egy saját neves,cuki figurás kulacsnak? Biztos vagyok benne!

Ballagási ajándék ötletek általános és középiskolai eseményre

Az általános iskolás kis tinik és a középiskolás tinédzserek nem egyszerű esetek, ha ajándékozásról van szó. Amit cukinak gondolsz az már inkább ciki. Amit megvennél neki, azt ő ki nem állhatja.

Még is ha valami szívhez szólót szeretnél ajándékozni, akkor vegyük elő a praktikus lehetőségeket, azokkal nem lőhetsz mellé!

Ballagási tarisznya általános iskolás diáknak

Kulcstartó, bögre, kulacs, tornazsák. Nos, ezek azok, amiknek biztosan fog örülni, hiszen minden nap szüksége lehet rá. Egy saját neves, ballagásos bögréből jobban esik a reggeli kakaó, vagy a forró csoki. 🙂 Évek múlva is a kedvenc bögréje maradhat és boldogan emlékszik majd vissza rá, amikor elballagot és ezt az ajándékot kapta tőletek.

Biztató ballagási kulcstartó, gravírozott ajándék.
Egyedi ballagási ajándék - ballagási bögre
Nyolcadikos ballagási ajándék kulcstartó

Egy gravírozott kulcstartó mindig hasznos ajándék ötlet. Felteheti a lakáskulcsára, vagy a táskájára. Lásd el a hátoldalon személyes üzenettel, így a nehéz napokon is bátorító amulettként lehet nála.

Különleges persely - kalandoroknak

Ballagási ajándékok egyetemistáknak

Az egyetemi évek a tanulmányaink utolsó államosát jelenthetik. Természetesen az ember mindig tanulhat újabb és újabb dolgot, ha kedve tartja, de alap esetben az egyetemi ballagás, mint esemény az ember életében egy hatalmas mérföldkövet jelent.

A felnőttéválás kapujában elkezdődik az igazi „nagybetűs élet”. Kihívásokkal teli mindennapok veszik kezdetét, de a legszorgalmasabbak ugyanúgy megállják majd a helyüket az élet viharos tengerén, ahogy az iskolapadban is tették.

Az egyetemi ballagás alkalmával ajándékozd meg a ballagó szerettedet egy elismerő szoborral, amelyet kitehet a polcára. Lepd meg egy értékes flaska szettel, amit mindig magával vihet a kirándulásokra, vagy a baráti estékre. Vagy egyszerűen ajándékozd meg egy olyan faliképpel, amit feltehet az ágya fölé a falra és mindig eszébe juttatja, hogy kik álltak mögötte egész élete során. 

Diplomaosztó ajándék férfiaknak gravírozással
Diploma ajándék fiúnak - egyedi flaska
Ballagós emlék- asztali kép. Ballagási ajándék fiúknak, ballagási ajándék lányoknak

Remélem elnyerték a tetszésedet a ballagási ajándék ötleteink. Ha megnéznéd az összes ballagási termékünket, akkor kattints az alábbi gombra és már is ott találod magad az aloldalunkon. Ha tetszett a blogunk, írd meg kommentben és készítünk más témában is hasonló tartalmat!