Barion Pixel

A nyolcadikos ballagás az élet egyik fontos mérföldköve. Hiszen ez az a pont, amikor a gyerkőcök befejezik életük egy nagy szakaszát és egy új még izgalmas út felé veszik az irányt. A ballagási ajándékokkal ezt a mérföldkövet szeretnénk jelképezni, és megörökíteni egy emléktárgy formájában.

Az alábbi ajándékokat javaslom nyolcadikból ballagóknak:

 

Egyedi ballagós bögre 

Ha olyan ajándékot keresünk amit el tud rakni emlékbe a kisdiák akkor a ballagási bögre pont ilyen. A feliratos bögrén feltüntethetjük a gyermek nevét és az iskolát is ahonnan elballag. Egyedi bögréből vannak motiváló és akár vicces verziók is. Ha például szeret számítógépen játszani a diák, akkor a gamer ballagási ajándék bögrét biztosan imádni fogja.

Egyedi ajándékdoboz

Készítsünk egyedi ajándékdobozt, amelyben az elballagó diák kedvenc dolgai találhatóak. Lehetnek benne a kedvenc édességei, és egyéb apró ajándéktárgyak, amiket szeret. Ha elkészült egy igazi ballagási útravaló csomag lenne. Az ajándékcsomagba belekerülhetnek akár egyedi ajándéktárgyak is, mint pl: bögre, kulcstartó, falra helyezhető kép.

nyolcadikos ballagónak ajándék bögre

Kézzel készített emlékkönyv

Készítsünk egy emlékkönyvet, amelyben az osztálytársak és a tanárok személyes üzenetei találhatóak. A könyvben elhelyezhetünk osztályfotókat, vagy közös képeket a barátaival. Esetleg emléklapokat, amiket versenyeken szerzett vagy akár motiváló idézeteket is. Ezt az emlékkönyvet örökre el tudja tenni emlékbe és bármikor ha előveszi akkor a gyermekkorának kedves pillanatai fognak visszaköszönni rá.

Karóra

Egy szép óra tökéletes ajándék lehet, egy nyolcadikból ballagó diák számára. Ha egy márkás, elegáns órát választunk (pl: Doxa, Tissot)  akkor akár egész élete alatt végig kísérheti a diákot ez az ajándék. Természetesen érdeklődési körtől függően nagyon sok választási lehetőségünk van még. Ha a tech kütyüket szereti, akkor inkább egy okosórát javaslok. Ha pedig szeret gördeszkázni, biciklizni, vagy valamilyen kültéri sportot űz, akkor egy ütésálló G-shock karóra lesz a tökéletes választás számára.

Nyolcadikos ballagási ajándék kulcstartó

Motiváló kulcstartó 

A kulcstartó az a tárgy, amit mindig magunkkal hordunk. Ebből adódóan ideális ajándék ha egy motiváló üzenetet szánunk a ballagó diáknak. Hisz mindig vele lesz és elég csak ránéznie, hogy eszébe jusson a motiváló gondolat, amivel biztatni és támogatni szeretnénk élete során.

Továbbtanulással kapcsolatos ajándék

Ha a diák például nagyon szereti az űrkutatást, akkor ajándékozhatunk neki egy csillagászati ​​teleszkópot, vagy egy magazin előfizetést, amely az űrkutatásról szól. Ha pedig jogásznak készül, akkor egy izgalmas könyvet, amiben csavarokkal teli, megtörtént jogi esetek vannak.

Továbbtanulással kapcsolatos ajándék

Ha a diák például nagyon szereti az űrkutatást, akkor ajándékozhatunk neki egy csillagászati ​​teleszkópot, vagy egy magazin előfizetést, amely az űrkutatásról szól. Ha pedig jogásznak készül, akkor egy izgalmas könyvet, amiben csavarokkal teli, megtörtént jogi esetek vannak.

Notebook

Ballagásra sok diák kér notebookot, hiszen nagyon előnyös tud lenni ha a jövőben kollégiumban fog tanulni. A laptopok gyakori ajándéknak számítanak ballagásra, hiszen ezt a jövőbeni tanulmányaihoz és akár munkájához is tudja hasznosítani, ráadásul még szórakozásra is alkalmas, így 3 témát is lefed egyetlen ajándék formájában. Hátránya, hogy egy jó notebook manapság sok pénzbe kerül illetve, hogy biztos ne lőjünk mellé a választott típussal ismernünk kell a ballagó diák igényeit is.

Egyedi asztali kép

Ha egy igazán megható és szívhez szóló ajándékot szeretnétek adni, akkor egy  személyre szabható kép tökéletes választás. Szuper meglepetés fiúknak és lányoknak egyaránt, ezen kívül remek dekorációs elem is. Jelenleg többféle ballagós ajándék képből is választhatsz nálunk.

Remélem tetszettek az ajándék tippek! Ha még tovább böngésznél köztük akkor nézd meg a ballagási ajándék ötletek oldalunkat, ahol sok másik meglepetés is megtalálható.

Ha pedig nem találtad a Neked tetsző ajándékot vagy egyedi kérésed van, akkor nyugodtan keress meg minket emailben és segítünk! 

ajándék kép nyolcadikos ballagásra lányoknak