Barion Pixel

Nyakunkon az idei Black Friday, amiből előre gondolkodva Te is kihozhatod a legtöbbet. Ez a cikk egyfajta inspirációs gombolyag lesz, ha egy ideje szemezel már bizonyos ajándékötletekkel, de eddig nem lépted meg őket. Akár a párod, a gyermeked vagy bármelyik családtagod szeretnéd meglepni, ötletben nem szenvedsz majd hiányt.

Szörnyszekrény társasjáték

Lego, makettek és modellek minden mennyiségben

Mostanság valódi reneszánszát éli a lego imádat, nem beszélve a különféle társasjátékok, makettek és modellek iránti fokozódó rajongásról. 

Mivel egyik sem tartozik a filléres hobbik közé, ezért igencsak jól jöhet egy-egy ügyesen kifogott kedvező ajánlat.

Pont kapóra jöhet neked az idei Black Friday, ha épp lego, makett vagy modell fronton figyeled éhes cápa módjára a legkedvezőbb ajándékötleteket. Bárkit is szeretnél majd ilyen módon meglepni, minden bizonnyal lesz majd nagy öröm, amikor házhoz érkezik a legújabb „összerakandó projekt”.

Ha a legjobb áron szeretnél új okostelefont ajándékozni

Kezdd elavulttá válni, lassabban működik már, vagy egyszerűen csak kiment a divatból a párod okostelefonja? Esetleg a gyermeked rágja a füled már egy ideje, hogy mennyire szeretne már egy másik mobilt?

okos telefon black friday ajánlat

Akkor november tájékán erősen javasolt lesz rátapadnod az alacsony ágon csüngő legtutibb ajánlatokra. Ha sikerül jókor figyelned jó helyen, akkor igencsak kedvező opciókba szaladhatsz majd bele.

Aztán már csak rajtad múlik, hogy a meglepetésnek szánt ajándék kapcsán kapásból lelövöd a poént, vagy vársz vele karácsony estéig.

Hogyha levennéd a párod válláról a rendszeres takarítás mázsás terhét

Ezt a Black Friday ajándékötlet elsősorban azon Urak figyelmébe ajánljuk, akiknek a kedvese időt és energiát nem sajnálva heti szinten végzi el szorgosan a takarítást. Ők bizony nem kevés terhet vehetnek le a hőn szeretett párjuk válláról.

Méghozzá úgy, ha a Black Friday akciók farvízén evezve kipecázzák a legjobb áron elérhető okos porszívót vagy feltörlő gépet. Ezzel ugyanis két legyet üthetnek egyetlen csapásra. Egyrészt szereznek egy hatalmas pirospontot a párjuk szemében, másrészt az otthoni takarítás rendszeres megvalósítását is viszonylag kedvező áron tudhatják le.

Kényeztető gondoskodás ajándékszett

Kozmetikumok, márkás testápolók és egyéb márkás készítmények

Kéz- és testápolók, különféle illatos parfümök, márkás kozmetikumok, illatgyertyák és egyéb finomságok. Most őszintén, melyik hölgy nem örülne ezek bármelyikének? Ennek fényében erősen javasolt lesz Black Friday tájékán monitorozni a legtutibb akciókat ebben a témakörben is.

Különösen annak tudatában, hogy a radar alatt lévő, ugyanakkor márkás és minőségi kozmetikumok beszerzése nagy kincs lehet a párod szemében. Pontosabban fogalmazva Te leszel majd számára az igazi kincs, aki ilyen figyelmességgel kedveskedik neki még a Black Friday őrületében is.

.

Hogyha szerinted is ideje volna beruházni egy komolyabb kávéfőzőbe

A pároddal együtt a minőségi kávézás szerelmesei vagytok, és szívesen kísérleteztek a különféle izgalmas kávé kultúrák remekműveinek a kóstolásával? Akkor bizonyára gyakran szemezgettek a high-tech kávéfőzőkkel is, amiknek a gyakran borsos ára komoly visszatartó erő lehet.

kávéfőzőgép ajándékba lakásavatóra

Nem úgy Black Friday idején, amikor nem is annyira nehéz kifognod egy-egy kihagyhatatlan akciót. Szóval, ideje tehát radar alá hoznod a kiszemelt kapszulás vagy egyéb készülékeket és nyitott szemmel járnod a tuti ajánlatok között.

Képzeld csak el a párod meglepett arcát, amint a következő reggelen fenséges kávé illatra ébredve hirtelen ráeszmél: az olyannyira vágyott modern és csúcsszuper kávéfőző immáron megérkezett a háztartásba.

Csapj le kedvezőbb áron a pihentető wellness hétvégékre

Novemberben erősen ajánlott időről időre csekkolnod a wellness hotelek és szállók ajánlatait is. Merthogy Black Friday környékén bizony a használati tárgyak mellett bizony az élmény ajándékok is egészen kedvező árért cserébe vásárolhatók meg.

 

pihentető wellnes hétvége

No és persze legyünk őszinték, a párod mikor nem örülne egy pihentető hétvégének, távol a munka és a stressz minden érzésétől? Biztosan szíves örömest mondana igent a bőséges svédasztalos reggelikre és vacsorákra, no meg a szaunavilág gyógyító erejére.

Nincs más dolgod, mint körbenézni az erre szakosodott tematikus online felületeken, hátha elérhető közelségbe kerül egy-egy régóta vágyott és olyannyira vágyott úti cél.

xbox és playstation black friday ajánlat

Xbox vagy PlayStation, avagy játékos meglepetés Black Friday alkalmából

Habár rendszerint a gyerkőcök számára szokás játék konzolt ajándékozni, ugyanakkor a felnőttek számára is elképesztő kikapcsolódást jelenthet egy-egy PlayStation vagy Xbox játék élménye.

Ha már úgyis itt a Black Friday, no meg a karácsony ünnepe is közeleg, ennek apropóján egész bátran célba is vehetsz egy-egy jutányos áron elérhetővé tett darabot. Pláne annak tükrében, hogy ilyenkor a legmenőbb játékok csomagban kaphatók a konzolhoz.

Mivel télen egyébként is elképesztő hosszúak az esték, szabadtéri programokra pedig nem sok esély nyílik, ezért a konzol a legvagányabb ajándékötletek között szerepel. Emellett persze egész estés szórakozást jelenthet akár a család, akár a baráti társaság minden tagjának.

A Black Friday az önfejlesztéshez is kiváló alkalmat kínál

Az eddig felsorolt Black Friday ajándékötletek vagy a szórakozás, vagy pedig a testápolás jegyében kerültek fel a listánkra. A mostani ötlet viszont egészen rendhagyó lesz, hiszen a szenvedélyes önfejlesztő barátod, családtagod, illetve párod lepheted meg vele.

Novemberben ugyanis megannyi hazai és angol nyelvű kurzus válik kedvező áron elérhetővé. Legyen tehát a cél a nyelvtanulás, a fotós, videós, vagy a programozó ismeretek bővítése, vagy például a vállalkozóvá válás, most jutányos áron vásárolhatsz ehhez illő online kurzusokat.

Mindezen felül persze a könyvekről se feledkezzünk meg. Ha lehetőséged nyílik lecsapni egy-egy tuti kötetre akár Black Friday köntösbe csomagolva is, akkor nem érdemes kihagyni egy ilyen speciális alkalmat.

Apró figyelmességek, amikkel alkalomtól függetlenül örömöt szerezhetsz

Bevalljuk őszintén, a fentebb taglalt Black Friday ajándékötletek némelyike bizony erőteljes anyagi invesztíciót kíván. Mi viszont véletlenül sem szeretnénk azt sugallni, hogy tapsold el minden félretett pénzed.

Merthogy „Fekete Péntek” alkalmából, hogyha az örömszerzés az elsődleges célod, akkor gondolkodhatsz kisebb volumenű ajándékokban is.

Grincses ajándék - a Grincs egy napja bögre

Beszerezhetsz néhány új bögrét, étkészletet vagy spéci poharat a konyhába, esetleg meglepheted a párod egy új dekor elemmel a nappaliban.

A kozmetikum vonalat tovább szőve gondolkodhatsz akár egy márkás parfüm ajándékozásában, a gyerkőcöt pedig meglepheted valamilyen készségfejlesztő ajándékkal is.

Testvéreknek szóló fémbögre
ajándék fönöknek
Top Pasik fémbögre, Mr. Tökéletes

Humoros, de mégis praktikus ajándékötletek a Black Friday őrületében

Ki mondta azt, hogy Black Friday alkalmából ne rukkolhatnál elő egy-egy szuper DIY ajándék ötlettel? Így gyakorlatilag minimál pénzből kihozhatod a sokak által komoly költekezéssel járó „Fekete Pénteket”.

Sőt, a párodnak, vagy a családtagoknak gyárthatsz speciális kuponokat, amiket aztán nálad válthatnak be. „Megcsinálom a reggelid”, „ma kitakarítok helyetted”, „leugrom helyetted a boltba”, vagy „elugrom veled sportolni” kuponokkal népszerű leszel, hidd el.

Persze magát az ajándékötletet nyugodtan megfejelheted némi édességgel is, arra úgyis borzasztó nehéz nemet mondani.