Barion Pixel
Ha Neked is gondot okoz évről évre kitalálni valami új ajándékot kedvesednek, barátnődnek, feleségednek, akkor olvasd el ezt az Ajándék ötletek nőknek blogbejegyzést, és biztosan megtalálod a számodra kedvezőt. Legyen az karácsony, szülinap, vagy évforduló, itt megtalálod a számodra legjobb ajándékot.

Egy jó vacsora bármikor jöhet!

Sokan azt hihetik, hogy ez már elcsépelt dolog, de ezennel megnyugtatom az urakat; egy vacsorameghívás bármilyen alkalomra tökéletes ajándék nőknek, hisz ezzel nem csak az aznapi főzést tudhatjuk le, hanem a bevásárlást és a vacsora után következő mosogatást is. Szóval ha egyéb öltetünk nincs, bátran vessük be.

Minden nő gyűjt valamit. Akkor is ha, nem vallja be…

Valaki a sokadik cipőnek nem tud ellenállni, valaki a sálak megszállottja, ilyen esetben a gyűjtött tárgy a legszuperebb ajándék. Viszonylag könnyű helyzetben vagyunk, ha a hölgy a gyertyákat gyűjti. Ha ezen a gyertyán még kedves felirat is szerepel, akkor ez lehet a befutó ajándék.

bombanő tégelyes gyertya
Fellegekben járok ajándékcsomag

Egy ízléses ajándékcsomaggal soha nem lőhetünk mellé!

Igazán kényeztető ajándék, amely minden korosztály számára tökéletes. Mindegy, hogy kinek adjuk, mamának, anyának, feleségünknek; a lényeg, hogy figyeljünk rá, fürdőbombát csak akkor adjunk, ha biztosak vagyunk benne, hogy van otthon kád, így egyszerre lesz figyelmes és kedves is az ajándék.

Ha vicces, kiegészítő ajándék ötleteket keresünk nőknek, akkor érdemes valami egyedi, kreatív ajándékban gondolkodni.

Rendeljünk egy vicces párnát, amire ha ránéz, biztosan jó kedve lesz. Esetleg egy Szexi és főzni is tud feliratú edényfogó kesztyűt, hogy lássa, mennyire értékeled a főzőtudását. Ha tudod, hogy odáig van a kávéért, akkor egy egyedi, névre szóló, vicces kávésbögrét biztos nem utasítana vissza (főleg ha rögtön kávét is kap bele).

Ha vicces, kiegészítő ajándék ötleteket keresünk nőknek, akkor érdemes valami egyedi, kreatív ajándékban gondolkodni.

Rendeljünk egy vicces párnát, amire ha ránéz, biztosan jó kedve lesz. Esetleg egy Szexi és főzni is tud feliratú edényfogó kesztyűt, hogy lássa, mennyire értékeled a főzőtudását. Ha tudod, hogy odáig van a kávéért, akkor egy egyedi, névre szóló, vicces kávésbögrét biztos nem utasítana vissza (főleg ha rögtön kávét is kap bele).

Ajándék nőknek - vicces párna
Nőknek szóló edényfogó kesztyű
Vicces, egyedi kávésbögre - saját névvel

Ha a hölgy nagy világutazó hírében áll, akkor számára egy lekaparható világtérkép már-már kötelező darab.

Ha még nincs neki, akkor válassz egy csajosabb színűt, például rosegold különféle árnyalataiban, így a falra akasztva lekaparás előtt és után is a lakás éke lehet.

A lekaparható világtérképek elegáns díszdobozban érkeznek meg hozzád, így még a csomagolással sem kell bajlódnod.

Lekaparható világtérkép - Rose Gold változatban

Kreatív ajándék ötletek nőknek

Nagyon sok nő szeret kikapcsolódásként kicsit kreatívkodni, kézműveskedni. Legyen szó cuki muffin díszítésről, gyöngyfűzésről, vagy festegetésről, egyeseknek a kreatív délutánok elhagyhatatlanok. Ilyenkor szeret a nő kikapcsolódni, elengedni a hétköznapi stresszt, rohanást, és csak alkotni kicsit.
Számukra mi más lehetne a legideálisabb ajándék, ha nem a hobbyjuk alapanyaga?

Angyali érintés gravírozott karkötő ásványból - csináld magad ékszer

Tedd még személyesebbé a meglepetést!

Ezzel a karkötővel egyszerre adsz személyre szóló ajándékot, és az alkotás örömét is. A kis medálra gravírozzuk a kért nevet/szót, de a karkötőt már magadnak, vagy az ajándékozottnak kell összeszerelnie.

Természetesen a csomag tartalmaz mindent, amire a kész karkötőhöz szükséged lehet.

Csodás karácsonyi ajándék nőknek

Egy számfestő azért tökéletes karácsonyi ajándék, mert nem múlik el a varázsa karácsony után sem. Hetekig, hónapokig tarthat, míg elkészül, és miután kifestettük az egészet, mehet is a falra. Válasszunk csajosat, virágosat, vagy tájképet, az ajándékozott ízlésének megfelelően.

Audrey Hepburn számfestő
Ha már megvan a fő ajándék, de kiegészítenéd még valamivel, egy csokor virág, vagy egy doboz bonbon mindig kisegíti az embert. De ha most igazán különleges meglepetést szeretnél, akkor tervezz előre, és rendelj egy személyre szabott kulcstartót, bögrét, vagy csillagképet.
Cuki csajos kulacs

További egyedi ajándék ötletek nőknek:

Egy kulaccsal meglephetünk minden olyan hölgyet, aki szereti a cuki cuccokat, és fontos számára a folyadékpótlás és a természetvédelem.

A kulacs alumíniumból készült, így ha nálunk van, csak újra kell tölteni, és nem használunk egy petpalackot sem fölöslegesen. Ráadásként névvel ellátott, ettől lesz annyira egyedi.

Lóimádó hölgyek számára egy tipp az ajándék kereséshez: ha egy lovat nem tudunk nekik venni, akkor a lovas ajándék legalább legyen hasznos. Ilyen például egy lómintás tornazsák, névvel ellátva. Bár a kobak nem fér el benne, de a többi lovas holmi igen. Töltsük meg lovas kesztyűvel, vagy egy új lábszárvédővel, ennél több egy lovasnak nem is kellhet.
Lovas tornazsák

Ha tetszettek az ajándékötletek, de még körülnéznél kicsit a nőknek szóló ajándékok között, akkor kattints ide, és válogass kedvedre 🙂