Barion Pixel

Életünk egyik legszebb napja az, amikor úgy döntünk, hogy barátaink és családtagjaink előtt is megerősítjük a kapcsolatunkat, kimondjuk, hogy összetartozunk és összeházasodunk. Ennek dátuma kiemelt jelentőségűvé válik életünkben, a házassági évforduló minden évben a mi saját ünnepnapunk lesz.

Ha pedig ünnep, az évfordulós ajándék sem maradhat el. Minden alkalomnál megszívlelendő, de házassági évfordulóra készülve kifejezetten igaz, hogy nem a pénzbeli érték számít, hanem az, hogy megköszönjük párunknak a szerelmét és az együtt töltött időt.

Ahogy telnek az évek, talán annál nehezebb kreatív, egyedi és személyre szóló ajándékkal előrukkolni, ehhez nyújtunk pár ötletet, melyek nagy részét webshopunkon is beszerezheted.

A párkapcsolat erősítéséhez, a kezdeti érzelmek megtartásához fontosak a közös élmények, közös programok. Keressétek fel a megismerkedésetek helyszínét, utazzatok el olyan helyre, ahová mindig is vágytatok – lehet ez egy néhány kilométerre levő falvacska vagy egy külföldi út is – vagy ne tervezzetek semmit, csak induljatok el és álljatok meg ott, ahol éppen kedvetek tartja, így születnek a legjobb kalandok!

Ha kell egy kis segítség az új közös programok kitalálásához, akkor a 100 élményjavaslatot tartalmazó, szerelmes pároknak szóló kaparós posztert neked találták ki, ezzel meg is van, hogy mit csináljatok egész következő évben.

Olyan helyen jártok, ahol sok száz szerelemlakatot tettek fel a párok? Tegyétek fel ti is a sajátotokat! A szív alakú szerelemlakatra gravíroztassátok fel a neveteket és a megismerkedésetek vagy házasságkötésetek dátumát, így évekkel később visszatérve is egészen biztosan megtaláljátok.

Sokszor tényleg nincs szükség semmire, mint a csendben, kézen fogva egymás mellett ücsörgésre. Hívd meg kedvesedet közös csillagnézésre egy közeli parkra, rétre vagy akár az erkélyre.

A meghívó pedig legyen egy rólatok, a megismerkedésetek dátumáról mesélő szívescskés csillagtérkép, ami azt mutatja, számotokra milyen kedvező volt a csillagok együttállása, azaz az aznapi égboltot.

Igazi romantikus ajándék!

A meglepetést mindenki szereti. Mindegy mi az ajándék, de a tudat, hogy a másik foglalkozott vele, kitalálta, megvalósította, egészen biztosan megmelengeti a szívünket.

Tedd az ajándékot egy ládikába, zárd le, a kulcsot pedig akaszd egy egyedi, évfordulós kulcstartóra.

Elrejtheted valahová a ládát és egy séta, kirándulás alkalmával valamilyen feladat teljesítése árán segíthetsz utat mutatni, merre találja a megajándékozott.

A csomagoláshoz segítséget nyújthat a szerelmes mini diszdoboz, a szívecskés ajándéktasak és a szívecskés csomagolópapír.

És persze nem a méret a lényeg, de egy óriás szerelmes képeslap, belül 3D-s szívvel mindenkit levesz a lábáról.

Ajándék házassági évfordulóra tényleg bármi lehet, de mindenképpen olyan valami legyen, ami kettőtökről és kettőtöknek szól.