Ajándékötletek 18. születésnapra

18. születésnap. Talán nincs még egy szülinap, amit ennyire várnának. Mert végre „hirtelen” felnőtt lesz a gyerekből. (Elméletileg.) És ezt természetesen meg kell ünnepelni.

De mit adjak ajándékba egy 18 éves gyereknek (bocsánat, felnőttnek)?

Legyen valami maradandó? Legyen élmény? Legyen értékes? Mindegy az érték, de olyan legyen, amit ő választ? Legyen meglepetés?

Igen, lehetőleg ez így mind egyben legyen és meg is van a tökéletes 18. szülinapi ajándék…

A család általában a maradandó ajándékra szokott szavazni. Lánynak ékszer, fiúnak óra kézenfekvő ötlet lehet.

Értékes is, minden nap használható is, akár egész élete során elkísérheti a tulajdonosát, sőt, még családi örökség is lehet.

Aki mélyebben ki tudja – és ki akarja – nyitni a pénztárcáját, az a 18. szülinapra bőven megteheti. Egy lakás vagy egy autó elsőre talán túlzásnak tűnhet, de minden szülő azt szeretné, hogy biztos alapokkal induljon el gyereke a felnőtt életben, így a nagykorúságával együtt egy nagy gond is lekerül a válláról az önálló életkezdésnél.

Ajánljuk, hogy a kulcsokat egy személyre szabható, 18. születésnapra megálmodott kulcstartóval add át. 😀

Van, aki a tárgyi dolgok helyett az élményajándékot részesíti előnyben. Az élménygyűjtésre legnagyszerűbb az utazás. Akár belföldön, akár külföldön vannak az álom úti célok, egy kaparós világ- vagy Magyarország-térkép a szoba látványos, de letisztult díszívé válhat, amit nézegetve felidézhetők az emlékek.

Élményajándék lehet még fesztiválbelépő, tanfolyamokra, workshopokra való befizetés, egy különleges jármű vezetése, repülés és ejtőernyőzés, fotózás, na meg persze egy óriási meglepetésbuli.

Titokban keresd fel a barátokat, rokonokat, beszéljétek meg az időpontot és a helyet, ahová valamilyen ürüggyel elhívod az ünnepeltet és ahol „boldog 18. születésnapot!” kiáltással várják őt a szerettei.

A bulit emlékezetesebbé teheted néhány játékkal, ami összehozza az egymást korábban nem ismerőket is. Például buborékfújással. Mi?! Buborékfújás 18. szülinapra?! Igen! Ez a felnőtt verzió ehető buborékokkal, amelyeket alkohollal dúsíthatsz, majd jöhet a verseny, hogy ki tud több bubit a szájával elkapni.

De bevetheted a gonosz gumimacikat is, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint az eredetiek, csak egy „kicsit” csípősebbek. Egy vicces vetélkedővel kombinálva a könnyetek is folyni fog – és nem csak a nevetéstől…

A partyfotók egyértelműen elmaradhatatlanok, ehhez ajánljuk a pálcikás fotókellékeket bajuszos és unikornisos szettben.

És bár „csak egy papírlap”, az e-mail és a messenger-üzenetek korában igazi meglepetést tud okozni egy postán kapott képeslap, természetesen 18. születésnaphoz passzoló design-nal.

De bármit is választasz ajándéknak, az sokkal lényegesebb, hogy az ünnepelttel legyél, vele örülj, vele mulass, dobd fel élete (eddigi) legnagyobb napját!

Íme néhány plusz ajándéktipp 18. születésnapra:

Egyszerűen csak kattints a képre és már is az adott terméknél találod magad. 🙂

18-as Ezüst Szám Fólia Lufi, 18. szülinapra
Szülinapi párna – ajándék 18. születésnapra
Vidám képeslap 18. szülinapra

Ezüst színű 18-as szám alakú fólia lufi. Elengedhetetlen party kellék egy 18. szülinapi buliról.

Szépséges szülinapi párna egy 18. életévébe lépő szerettednek, vagy barátodnak. Gyönyörű, virágos számmal, keresztnévvel és jókívánsággal ellátva.

Vidám, színes 18. szülinapra szánt képeslap lányoknak. Szuper kiegészítő meglepetés a születésnapi ajándék mellé.

És végezetül itt vannak azok a szülinapi ajándék ötleteink, amit ugyan első ránézésre nem 18. szülinapra vásárolnál, de mindet személyre szabottan készítjük, szóval nyugodtan kérheted egy szeretted, vagy egy barátod 18. szülinapjára!

30. szülinapra ajándék - lézerkardos bögre
Egyedi szülinapi ajándék | boldog szülinap kulcstartó. Gravírozott medálon szülinapi szöveggel. Választható tibeti ezüst charmokkal.
Szülinapi ajándék csillagtérkép

Menő, kék lézerkardos egyedi kerámia bögre, amely remek ajándék ötlet 18. szülinapra. Lepj meg vele egy Star Wars imádó férfit, vagy nőt.

Egyedi szülinapi ajándék testvéreknek, barátoknak. A boldog szülinap gravírozott kulcstartó, szülinapi felirattal, a szülinapos nevével és korával. Választható charmokkal. Tökéletes ajándék ötlet 18. szülinapra.

Egyedi születésnapi ajándék férfiak és nők számára. Lufiba bújtatott csillagállás, amely megmutatja, hogy milyen csillagok ragyogtak az égen azon a napon, amikor a szülinapos megszületett. Emlékezetes 18. szülinapi meglepetés és ezen kívül szuper lakásdekorációs elem is.