Barion Pixel

Ajándékötletek 18. születésnapra

18. születésnap. Talán nincs még egy szülinap, amit ennyire várnának. Mert végre „hirtelen” felnőtt lesz a gyerekből. (Elméletileg.) És ezt természetesen meg kell ünnepelni.

De mit adjak ajándékba egy 18 éves gyereknek (bocsánat, felnőttnek)?

Legyen valami maradandó? Legyen élmény? Legyen értékes? Mindegy az érték, de olyan legyen, amit ő választ? Legyen meglepetés?

Igen, lehetőleg ez így mind egyben legyen és meg is van a tökéletes 18. szülinapi ajándék…

A család általában a maradandó ajándékra szokott szavazni. Lánynak ékszer, fiúnak óra kézenfekvő ötlet lehet.

Értékes is, minden nap használható is, akár egész élete során elkísérheti a tulajdonosát, sőt, még családi örökség is lehet.

Aki mélyebben ki tudja – és ki akarja – nyitni a pénztárcáját, az a 18. szülinapra bőven megteheti. Egy lakás vagy egy autó elsőre talán túlzásnak tűnhet, de minden szülő azt szeretné, hogy biztos alapokkal induljon el gyereke a felnőtt életben, így a nagykorúságával együtt egy nagy gond is lekerül a válláról az önálló életkezdésnél.

Ajánljuk, hogy a kulcsokat egy személyre szabható, 18. születésnapra megálmodott kulcstartóval add át. 😀

Van, aki a tárgyi dolgok helyett az élményajándékot részesíti előnyben. Az élménygyűjtésre legnagyszerűbb az utazás. Akár belföldön, akár külföldön vannak az álom úti célok, egy kaparós világ- vagy Magyarország-térkép a szoba látványos, de letisztult díszívé válhat, amit nézegetve felidézhetők az emlékek.
Élményajándék lehet még fesztiválbelépő, tanfolyamokra, workshopokra való befizetés, egy különleges jármű vezetése, repülés és ejtőernyőzés, fotózás, na meg persze egy óriási meglepetésbuli.
vicces party szívószál

Titokban keresd fel a barátokat, rokonokat, beszéljétek meg az időpontot és a helyet, ahová valamilyen ürüggyel elhívod az ünnepeltet és ahol „boldog 18. születésnapot!” kiáltással várják őt a szerettei.

A bulit emlékezetesebbé teheted néhány játékkal, ami összehozza az egymást korábban nem ismerőket is. A hangulat fokozása érdekében használjatok vicces party elemeket, például vicces party szívószálakat. Amint valaki elkezdi elfogyasztani az italát, mindenki nevetni fog. 

Ha valami értékes és igazán felnőttes ajándékot szeretnél, akkor válassz a szülinapi flaska szettjeink közül. A flaskát már előre feltöltheted az ünnepelt kedvenc alkoholos italával.

Vagy ha tréfás szeretnél lenni, akkor töltsd fel 5 különböző itallal és az ünnepelt találja ki, hogy pontosan milyen italt rejt a flaskája. A találgatás végére biztos vagyok benne, hogy a tetőfokára fog hágni a hangulat. 😀

18 éves szülinapi ajándék - névre szóló flaska szett
Jack Daniel's stílusú gravírozott flaska szett
Gravírozott flaska szett 18. születésnapra

Az ajándék átadás pillanatát tovább fokozhatod, ha a becsomagolt egyedi flaska szettet, találós feladványok megoldása és kérdések megválaszolása után nyújtod csak át az ajándékozottnak. Írj össze 18 olyan feladatot, vagy kérdést, ami egyszerű, de frappáns és az ünnepelt jót nevet majd rajta. Például mondj 18 tárgyat a neved kezdőbetűjével. Írd fel 18-szor, hogy „Ma van a szülinapom”. Csinálj 18 fekvőtámaszt, vagy nyusziugrást, stb.

Ha mind a 18 feladványt megoldotta, utána megkaphatja az ajándékát. Biztos vagyok benne, hogy ha így adod át a szülinapi ajándékot, az mindenki számára örök emlék marad. Tökéletes ajándék 18. születésnapra!

A hosszútávú és értékes ajándékok jegyében ajánljuk még az egyedi neves és évszámos Zippo öngyújtónkat. Nem csak a bulik és a baráti összejövetelek alkalmával jöhet jól a tűzgyújtó eszköz. Ha a szerettünk kirándul, vagy túrázik, akkor rendkívül hasznos kelléknek bizonyul. 

Egyedi, Zippo öngyújtó - saját névvel, évszámmal

Amennyiben már megtaláltad a megfelelő 18. születésnapi ajándékot, de még jól jönne egy kiegészítő apróság, úgy remek választás lehet egy különleges és egyedi kávés, teás, vagy ha úgy tetszik kakaósbögre. 🙂 Bögrékből sosem elég, lepd meg vele az ünnepeltet. Biztosan nagyon fog neki tetszeni. 🙂

Varázsigés, egyedi szülinapi bögre
Szülinapi ajándék lányoknak - egyedi bögre
Gamer ajándék - vagány kerámia bögre

A bögrébe tehetsz pár apróságot, hogy még különlegesebbé varázsold. Ha kávésbögrének szánod, akkor tegyél bele egy csomag instant kávét, néhány szem kekszet és egy szép kiskanalat. Az egészet csomagold be átlátszó fóliába, köss rá egy színes masnit és ne felejts el üdvözlőkártyát írni mellé.

Végezetül, bármit is választasz ajándéknak, az sokkal lényegesebb, hogy az ünnepelttel legyél, vele örülj, vele mulass, dobd fel élete (eddigi) legnagyobb napját! 

Íme néhány plusz ajándéktipp 18. születésnapra:

Egyszerűen csak kattints a képre és már is az adott terméknél találod magad. 🙂
Ha megnéznéd az összes szülinapi ajándékunkat, akkor kattints ide!

születésnapi ajándék férfiaknak - vicces flaska szett
Szülinapi párna – ajándék 18. születésnapra
Szülinapi teásbögre, boldog születésnapot felirattal
Egyedi feliratos cigarettatárca
Egyedi, szülinapi bögre
Pálinkás ajándék - saját neves flaska szett

Itt vannak azok a szülinapi ajándék ötleteink, amit ugyan első ránézésre nem 18. szülinapra vásárolnál, de mindet személyre szabottan készítjük, szóval nyugodtan kérheted egy szeretted, vagy egy barátod 18. szülinapjára!

30. szülinapra ajándék - lézerkardos bögre
Egyedi szülinapi ajándék | boldog szülinap kulcstartó. Gravírozott medálon szülinapi szöveggel. Választható tibeti ezüst charmokkal.
Szülinapi ajándék csillagtérkép
Söröskorsó 50 éves szülinapra
Egyedi kitűző 30. szülinapra

Party kellékek egy tökéletes 18. szülinapi dekorációhoz:

Csak kattints a képre és már is az adott terméknél találod magad.
Ha megnéznéd az összes party kellékünket, akkor kattints ide!

Fólia lufi 18-as számmal, 18. születésnapra
Pöttyös party csákók, 6 db
Konfetti és szalag ágyú 40 cm
Pinyata - szamár
Pink dekorációs rozetták 3 db
Fólia lufi 18-as számmal, csillogó rózsaszín külsővel

További bloggcikkeinket ide kattintva éred el. Oh, és ne felejtsd el velünk megosztani e-mailben, vagy Facebook üzenetben a party képeket, vagy az ajándék átadás pillanatát. Ha további ajándék tippre, vagy segítségre lenne szükséged, akkor keress minket bizalommal és állunk rendelkezésedre!

Jó szülinapozást kíván Neked, Csabi és Adri 🙂