Február 14-e megállíthatatlanul közeleg, még ha az általános hangulat idén valószínűleg eltér majd a korábban megszokottól. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a pároddal le kellene mondanotok a hamisítatlan romantikázás élményéről.

Inkább csekkold a leginkább figyelmes, kreatív és közhelyektől mentes Valentin-napi ajándékötleteinket, és lepd meg a párod egy felejthetetlen estével.

A kedvenc közös fotóitok újdonsült köntösbe csomagolva

Nem, még csak véletlenül sem a saját készítésű fotóalbumot akarjuk tanácsolni ötletként. Elvégre könnyen lehet, hogy már tavaly ilyenkor is ezzel lepted meg a páros. Mi pedig közhelymentes ajándékötleteket ígértünk, nem igaz?

Egyedi válogatás a közös emlékeket megörökítő fotókból

Úgyhogy fotóalbum helyett sokkal inkább az egyedi vászonkép lehet a tuti befutó. Kimondottan forró meglepetésről van szó ugyanis, a 2021-es Valentin-nap egyik slágeréről. Keress rá nyugodtan egy-egy online vászonkép szerkesztőre.

A fejlettebb honlapokon egyrészes, többrészes, vagy pedig kollázs formátumú vászonképeket is összekattinthatsz, pompás meglepetéssel készülve a párodnak.

Lepd meg őt hamisítatlan romantikus vacsorával

Hozz össze egy igazán különleges romantikus vacsorát

Sajnos ideje beletörődni, hogy a 2021-es Valentin-nap bizony nem feltétlenül a gyertyafényes éttermi vacsoráról lesz emlékezetes. Viszont azt nem tiltja semmilyen szabályozás, hogy a klasszikus éttermi feelinget otthonra költöztesd.

Képzeld csak el a párod arcát, amint gyanútlanul hazaérve gondosan megterített asztal látványa fogadja, miközben ínycsiklandó fogások finom illata érződik a levegőben. A romantikus Valentin-napi vacsorát pedig készítheted saját kezűleg, vagy rendelhetsz is a kedvenc helyetekről.

Plusz pont lehet a kedvesednél, hogyha az ünnep alkalmából egy üveg minőségi bort vagy pezsgőt is kibontotok.

Lepd őt meg olyan kozmetikumokkal, amelyekre régóta vágyakozik

A parfümök, a testápolók, vagy az egyéb kozmetikumok széles palettáján igenis léteznek olyan különleges darabok, amelyek távol állnak a közhelyes ajándékötletektől. Mindössze némi ötletelésre és figyelmességre lesz szükséged, mire beugrik egy-egy ilyen ötlet.

Légy az enyém ajándékcsomag

Le merjük fogadni, hogy a párod egyébként gyakorta emleget olyan márkákat, illatokat és aromákat, amikhez eddig még nem volt szerencséje. Tedd meg neki azt az extra figyelmességet, hogy beszerzed neked a hónapok óta vágyott készítményt.

Lesz majd nagy meglepetés akkor, amikor Valentin-nap estéjén kicsomagolja a neki szánt apró meglepetés csomagot.

Egyedi plüss maci, választható feliratos pólóval1

A párod plüss kollekciója nem akármilyen Valentin-napi ajándékkal bővülhet

Ez a Valentin-napi ajándékötlet leginkább az urak számára jelenthet opciót.

Könnyen lehet ugyanis, hogy az ő kedvesük szenvedélyes plüss gyűjtőnek számít.

Vagyis Valentin-nap alkalmából nem fog ellenkezni, ha a kollekció újabb taggal bővül.

Pláne akkor, ha majd megpillantja az imádni való egyedi plüss macit, rajta a választható feliratos pólóval. Mivel a pólóra tényleg az általad választott felirat kerülhet, így a meglepetés tényleg igazán nagyot szólhat.

Különleges Valentin-napi ajándékötlet a közös tervezgetés jegyében

Biztosra veheted, hogy erre a meglepetésre tutira nem számít majd a párod.

Ráadásul azért is szuper ajándékötlet, mivel egyértelműen a közös jövő tervezésének ötletét húzza alá vastaggal.

lekaparható poszter szerelmeseknek, randikhoz

Egész pontosan egy speciális bakancslistás poszterről van szó, ami a szerelmesek igényei szerint lett kialakítva. Valentin-nap alkalmából ugyanolyan remek választás, akárcsak a közelgő évforduló vagy születésnap apropóján.

Maga az ajándék a következőről szól. A kaparós posztert egyszerűen csak kitesztitek a falra, a bakancslistás tételeket pedig egyenként pipáljátok majd ki. Minden lekapart tételhez konkrét időpontot tudtok elkülöníteni, majd pedig mehet a közös tervezés és ötletelés.

Ha a párod egyébként is odavan a kettesben töltött programokért és minőségi időért, akkor ez a Valentin-napi ajándékötlet tuti befutó lehet.

Szerezd be neki a régóta vágyott könyv különlegességet

Ezt a meglepetésötletet értelemszerűen akkor érdemes megjátszanod, hogyha a párod szenvedélyes olvasónak számít. No és persze az sem árt, ha akad olyan kötet, aminek a megszerzésére már hosszabb ideje ácsingózik.

Ha a kedvenc írójának a legújabb publikációját még nem volt lehetősége beszerezni, esetleg hozzáférsz egy kincsnek számító egyedi kiadású könyvhöz, azzal óriási Valentin-napi ajándékkal lepheted meg őt.

Természetesen a figyelmességnek itt is nagy szerepe lesz abban, hogy könnyedén megtaláld a leginkább nyerő könyv ötletet. Persze ha sok időt töltötök egymás társaságában, akkor nem nehéz elkapni egy-egy kulcsmondatot.

Ha pedig megvan a Valentin-napi ajándékötlet, már csak a beszerzésről kell gondoskodnod.

masszázs

Költöztesd a hamisítatlan wellness élményt az otthonotokba

Bizonyára sokan tervezgettek az idei Valentin-nap alkalmából is a páros romantikázás, vagyis a pihentető wellness hétvége gondolatával.

A jelek egyértelműen arra utalnak, hogy ezt idén nem lehet majd megtenni egyetlen hazai szálloda kényelmét élvezve sem.

Viszont ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy le kellene mondani a romantikus wellness élményről. Ehelyett inkább mozgósíthatod a kreatív elméd, és költöztesd a wellness élmény legtutibb elemeit az otthonotokba.

A fürdőkádból ugyanis minőségi fürdősó vagy fürdőbomba segítségével könnyedén varázsolható jacuzzi élmény, néhány jól megválasztott illatgyertyával pedig tovább fokozható a kellemes hangulat.

A pihentetés és kényeztetés jegyében előkerülhet a masszázsolaj is, hogy a hétköznapok során felgyülemlett stressz meghitt és romantikus körülmények között párologjon el észrevétlenül.

Természetesen a szexi fehérnemű is lehet nyerő Valentin-napi ajándékötlet

Hogyha már egyébként is a hamisítatlan Valentin-napi ajándékötletek kerültek szóba, akkor miért ne csavarhatnád még egy fokkal magasabbra a hangulatot? Elvégre mikor máskor szakítanátok minőségi időt a romantikázásra?

szexi fehérnemű valentin napra

Hogy még forróbb legyen a hangulat, egy szexi fehérneművel képletesen szólva alágyújthatsz a tűznek. Ez az ötlet egyébként a hölgyolvasók számára bizonyulhat Jolly-jokernek. Nehéz elképzelni, hogy a párjuk ne értékelje ezt a nem éppen hétköznapi pajkos figyelmességet.

Tetszettek a Valentin napi termékeink, de megnéznél még más tippeket is? Kattints ide: Valentin napi ajándékötletek