Barion Pixel

Köszöntünk az anyáknak szóló ajándék ötletek blogunkban. 🙂 Ha ide kattintottál, akkor egy olyan csodálatos személynek keresel meglepetést, aki a legjobbat érdemli! Az édesanyád a legféltetebb kincsed. Mutasd hát ki a szeretetedet felé egy szép kulcstartóval, egy könnyfakasztó egyedi képpel, vagy egyszerűen egy bájos kávésbögrével. Tarts velem és megmutatom Neked, hogy mi mit ajándékoznánk a saját anyukáinknak.

Sorozatos ajándék kép anyának

Sorozatos ajándék kép

Manapság nagyon sokan használják a Netflixet, hiszen a mozikban már nincsenek olyan különleges filmek, ezzel ellentétben a streaming szolgáltatónál sorra jönnek ki a jobbnál-jobb tartalmak. Az ember nem győzi követni a trendeket és időt szakítani, hogy minden jó filmet, vagy sorozatot megnézzen.

Ha anyukád is szereti a Netflixet, akkor ez a sorozatos ajándék kép biztosan nagyon fog neki tetszeni. Remek anyák napja ajándék és mutatós lakásdekorációs elem is egyben. A képre összesen 6 fénykép kerül fel, amit te küldhetsz el nekünk. Ezen kívül kitalálhatod a sorozat címét, a műfaját és még a szereplőket is megadhatod. Ilyen képet biztosan nem fogsz az áruházak polcain találni. 🙂

A filmes ajándékhoz még arany, fekete, vagy piros színű csomagolást is tudsz választani. Ha például anyák napjára rendeled a képet, akkor mi a piros csomagolást javasoljuk. Válassz mellé még egy szép anyák napi képeslapot, tegyél mellé egy szál tulipánt és kész is a meglepetés. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas lesz az öröm. Csak ne felejts el videót készíteni az átadásról! Később olyan jó lesz visszanézni a pillanatot. 🙂 

Lekaparható bakancslista, 100 programmal

Ilyet még tuti nem láttál! Képzelj el egy hengerbe rejtett nagy posztert, amin 100 darab szürke mező van. Minden mező egy programot takar. Ha lekaparod, azt a programot végig kell csinálni az anyukáddal. Hát nem aranyos? 🙂

A programok között találsz közös bevásárlást, közös mozizást, vagy a gyerekkori fotók nézegetését. Sok olyan program lesz, amik lehet első ránézésre nem tűnnek olyan izginek. De hidd el, ez ám az igazi kapcsolatkovácsoló ajándék. Minél több időt töltötök el együtt, annál többet beszélgettek és jobban megismeritek egymást.

Anya csak egy van - Bakancslista anyának

Lekaparható bakancslista, 52 programmal

Ilyet még tuti nem láttál! Képzelj el egy hengerbe rejtett nagy posztert, amin 52 darab szürke mező van. Minden mező egy programot takar. Ha lekaparod, azt a programot végig kell csinálni az anyukáddal. Hát nem aranyos? 🙂

A programok között találsz közös bevásárlást, közös mozizást, vagy a gyerekkori fotók nézegetését. Sok olyan programot fogsz találni, amik lehet első ránézésre nem tűnnek olyan izginek. De hidd el, ez ám az igazi kapcsolatkovácsoló ajándék. Minél több időt töltötök el együtt, annál többet beszélgettek és jobban megismeritek egymást.

Anya csak egy van - Bakancslista anyának

Véleményünk szerint a lekaparható bakancslista az egyik legkreatívabb ajándék anyáknak. Nem csak egyszerűen egy tárgyat adsz vele, hanem 52 együtt töltött órát, vagy napot. Ha minden mezőt lekapartatok, akkor tegyétek bele keretbe és mehet fel a falra. A legkedvesebb programok mellé fényképet is ragaszthattok, így még egyszerűbb lesz visszaemlékezni a legszebb pillanatokra.

Bögréből sosem elég!

Te is így gondolod? Akkor egy anyáknak szóló egyedi bögre biztosan remek választás lesz számára. Megmutatjuk neked a kedvenceinket és, amiket a vásárlóink is gyakran választanak. Egy ilyen cuki bögréből jobban esik a reggeli kávé és már a nap elején mosolyt csal az arcára. 

Bögre lányos anyukáknak
Anya vagyok - babalábas bögre anyáknak
Egyedi kerámia bögre - családos kiadás

A bögrék után a legkedvesebb termékeink a gravírozott ajándéktárgyak, azon belül is a gravírozott kulcstartók. Apró kedvesség, ám annál is nagyobb jelentéssel bír az ajándékozott számára. A kulcstartót felteheti a kocsikulcsára, a lakáskulcsára, de táska, vagy pénztárca díszként is láttuk már. 🙂 

Az anyukáknak készült kulcstartókat személyre szólóan készítjük el, nincs két egyforma darab. Lézergravírozással gyártjuk, így a felirat soha sem tud lekopni róluk. Ha választasz rá egy-két szép charmot is, például szívecskét és rózsakvarc ásványgyöngyöt, akkor még szebbé tudod varázsolni az összképet. 

 

Anya csak egy van kulcstartó, ajándék anyukáknak
Anya taxi - vicces, egyedi kulcstartó
Legjobb Anya kulcstartó, gravírozott anyák napi ajándék

A gravírozott ajándékok a gyártás után saját márkás hátlapra és fóliacsomagolásba kerülnek. Így ha megérkezik hozzád, egyből át is adható az ajándékozottnak. Javasoljuk, hogy tegyél mellé még egy illatgyertyát, vagy egy tábla csokit. Így már nem is lesz olyan „kicsi” az ajándékod. 🙂

3 csillagállásos, egyedi csillagkép édesanyáknak

Saját csillagállásos kép

Minden édesanya számára a gyermekei jelentik a világot. Egész életében nevelte őket, vigyázott rájuk és elhalmozta őket a szeretetével. Így mi is lehetne szebb anyák napi ajándék, mint egy olyan egyedi kép, amelyen azok a csillagállások szerepelnek, amikor a gyermekei megszülettek.

A gyerkőcök csillagain kívül, középen az összekötő kapocs, az anyuka csillagállása szerepel. Tökéletes összkép, ami a szeretetet, az összetartozást és a családot szimbolizálja.

A képet fekete színű, üvegezett keretbe tesszük, így az átadás után már mehet is fel a falra. Méretéből adódóan, egy igazán mutatós, tekintetet vonzó, letisztult szépségről van szó. Lehet majd vele dicsekedni a családban és a baráti körben! 🙂

Ha szeretnél, az egyedi csillagképhez választhatsz 3 színben díszcsomagolást is, így ezzel már nem kell majd utólag foglalkoznod, mert mi becsomagoljuk Neked előre! A hangulat fokozása érdekében viszont javasoljuk hogy tegyél mellé még egy szál virágot, vagy írj pár kedves sort, aminek biztosan nagyon örülne az anyukád. 

Kozmetikai ajándékcsomag

Ezt nevezném annak az ajándék ötletnek, aminek minden nő örül. A virágos fantázia névre hallgató ajándékcsomagunk 7 különböző kinézetű fürdőgolyócskát tartalmaz. Mindegyik isteni illatú, puhává varázsolják a bőrt és relaxációs élményt kölcsönöznek a fürdőzéshez. Egy fárasztó nap után biztosan jól esik majd az anyukádnak egy ilyen finomsággal kényeztetni magát.

A fürdőzés élményét nagyban fokozza, ha a kádba a kedvenc könyvével ül be, egy pohár bor társaságában. Egy-két teamécses valóságos wellness hangulatot fog teremteni otthon is. Ezt nevezzük mi igazi „Én időnek”. Ajándékozd meg vele az anyukádat!

Virágos fantázia ajándékcsomag

Ha tetszenek a kozmetikai ajándékcsomagok, akkor ezeket javasoljuk még édesanyák számára. Mind-mind csodás illatúak, szépek és hatalmas örömet szereznek! 🙂 A szépséges díszcsomagolásukból adódóan egyből ajándékozhatóak. 

Fellegekben járok ajándékcsomag
Vízfestő fürdőbomba szett
Szeress engem ajándékcsomag
Egyedi díszpárna anyának - Te vagy a világ

Pihe-puha, cuki párna

A párnán ez a felirat szerepel: „A világnak csak egy anya vagy, de nekünk te vagy a világ!” Mi ezzel a gondolattal maximálisan egyet tudunk érteni. Egy ilyen párnának a Te anyukád is örülne. Kérd rá a neveteket és a dátumot, hogy mióta lett anyuka.

A párnát fehér színű papírba és piros színű selyem szalagba csomagoljuk. Egyből ajándékozható. Remek dísz lehet a nappaliba a kanapéra, de a hálószobában is jól mutat. Egy ilyen párnával jó aludni, mert az álmok is édesebbek lesznek. :-))

Végezetül mutatok pár olyan anyáknak készült ajándékot, amelyek remek kiegészítők egy nagyobb meglepetés mellé. Remélem tetszett az anyukás blogunk. 🙂 Ha megnéznéd az összes anyák napi ajándék ötletünket, akkor kattints ide és már is ott találod magad!

Anyás edényfogó kesztyű
ajándék anyának, egyedi kép
A legjobb anyának tégelyes gyertya - anyák napi ajándék
Angyalka alakú fehér színű fali dísz anyáknak.
Anyáknak szóló üvegpalack
Gyerek neves gravírozott ékszer